НЛО над венецуелско гробище (12 март 2015)

Go down

НЛО над венецуелско гробище (12 март 2015)

Писане by Георги on Чет 30 Апр 2015, 09:50

На 12 март 2015 шест човека са наблюдавали преминаването на голям светещ обект над гробището Семетерио де Есте (Cementerio del Este) намиращо се в общината Ел Хатило в североизточния щат Миранда, спадащ към района на венецуелската столица Каракас."Около 10:00 вечерта ние си говорехме на една тераса на апартамент когато един от нас ни помоли с удивление да погледнем нагоре. Ние видяхме три светлини оформящи триъгълник" - разказва свидетелката Жаклин Лопес на журналиста Хектор Ескаланте.

Според нейното описание светлините били червена, бяла и зелена и премигвали често. Тя разказва, че след като забелязали обекта, който останал неподвижен във въздуха и не издавал звук, хората сменили темата на разговора и започнали да спекулират относно възможния му произход.

"Направи внезапен завой надясно, остана там за малко и след това повтори същото действие в различни посоки" - продължава разказа си жената. След това обектът започнал бавно да се снижава право надолу към една бяла светлина, която идвала от към земята. Снижавал се докато не изчезнал от поглед.

"Светлината беше широка и арковидна, краищата и се виждаха ясно. Приличаше на прожектор на стадион. Оставяше впечатлението у нас, че се излъчва от нещо от земята. В момента в който светна, всички кучета в квартала се разлаяха."

Останала там още известно време, след което "се изключила". Жената казва, че никой от групата не е заснел видео или направил снимки защото телефоните им били вътре, а никой не искал да влезе, за да не изпусне зрелището.

Твърде вероятно това да е било дрон, а лъчът светлина от земята може би е бил фенера на собственика му. И все пак самото местоположението е интересно. По принцип НЛО-тата имат интерес към човешките гробища:

НЛО и гробищата

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите