Балунмен от Минесота

Go down

Балунмен от Минесота

Писане by Георги on Пет 08 Май 2015, 07:34

История от Америка.

Когато бях тинейджър, аз видях нещо, което никога не можах да си обясня. Случи се в северна Минесота. Към разказа прибавям и рисунка на това с което се сблъсках.

Аз бях сред дърветата зад обора около 9 вечерта. Това бе през юли 1971. С мен бе и кучето ми Бони, което бе порода коли.

Бони започна да лае и да тича към границата на горичката. Повиках я, но тя продължаваше да тича, затова се затичах след нея. Когато наближих малко поле, намерих кучето да лежи и да гледа към небето. Аз също погледнах и видях ярка жълта светлина да идва към нас.

Тя ставаше все по-голяма и по-ярка. Бони излая още няколко пъти и побягна обратно сред дърветата - бе уплашена. Е, и аз бях уплашен. Светлината се рееше над мен. Чувствах се парализиран - исках да избягам, но не можех.

Светлината започна да придобива форма. Това не беше апарат, а същество, за което в последствие винаги ще си мисля като за Балунмен (Човека-балон). Имаше кръгло тяло и разделени на сегменти крака и ръце. Главата му бе ярка жълта светлина. Не можех да различа лице. След минута взе да се придвижва към мен. Мисля, че съществото бе около 2.40 м. високо и доста широко. Освен това излъчваше силна топлина, имах проблеми с дишането. След това взе да лети в кръг около мен. Мислех си, че ще припадна. Тогава то внезапно изчезна - просто се изпари. Веднага паднах на земята и започнах да треперя неудържимо. Можех да се движа, но се чувствах слаб и болен. Лежах там дълго време.

Чух майка ми да ме вика и след това Бони да лае до мен. Майка ми ме намери и неистово взе да се опитва да ме изправи на крака, но бях твърде слаб за да се движа. Скоро дойдоха и по-големите ми братя и ме пренесоха в къщата.

Останах болен в леглото за около седмица. Според докторът аз съм получил остра реакция към отровната смрадлика, но знам, че той се бъркаше. Имах червен обрив по ръцете и лицето. Балунмен ме бе изгорил и отслабил.

След като се възстанових, разказах на майка ми какво се беше случило. Тя се изненада, но знаеше, че каквото ми се бе случило не се дължеше на отровната смрадлика, просто не бе искала да противоречи на доктора. Казах на братята ми да не ходят на онова място през нощта, но те само се засмяха.

Аз все още живея в същата ферма и се е случвало мои познати да ми казват, че са виждали НЛО.

Роджър

http://misterika.blogspot.com/2015/05/blog-post_8.html


_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите