Флотилия от извънземни кораби се крие зад Луната!

Go down

Флотилия от извънземни кораби се крие зад Луната!

Писане by Борислав on Пон 18 Май 2015, 00:48

Учен от НАСА взриви с разкритие: Флотилия от извънземни кораби се крие зад Луната!През последните 12 години, Д-р Ерик Нортън е работел като външен консултант към НАСА и АНС в САЩ. Работата на Нортън е била да се следи за потенциално опасни комети и метеорити, които могат да застрашат Земята. Практиката е доста разпространена, и в работата на д-р Нортън не е имало нищо странно... до януари 2012! Тогава ученият засича нещо наистина ужасяващо, според изданието 'LCKL'! И то е огромна флотилия от извънземни кораби, която се насочват към Земята!

На 22-ри януари, 2012, той е извикан по спешност в обсерваторията МакДоналд в близост до Форт Дейвис в Тексас. Използвайки свръхмощните телескопи, ученият засича огромната флотилия! Ето неговия разказ пред медията:

„Видях група от неидентифицирани огромни черни на цвят обекти, които се движеха в строга формация към земята! Когато ги засякохме, бяха в далечния космос, но се приближаваха към Земята изключително бързо. Наблюдавахме ги в период от 3 месеца и те бяха изминали милиони мили!“

Спектроскопичният анализ показва, че обектите са от материал, който е хиляди пъти по-твърд от всичко, което ни е известно на Земята. Разбира се, откритията сериозно притесняват Нортън и екипа му.Инфрачервеният спектрум анализ ясно показва, че космически отломки от метеорити са отблъсквани от флотилията от нещо, което наподобява енергиен щит. Когато най-накрая навлезли в Слънчевата система, телескопите могли да разпознаят ясно огромни кораби, във формата на буквата „L”:През Януари 2013, субектите вече са минали орбитата на Mарс и летели право към нас, когато изведнъж изчезнали от полезрението на телескопа! Първото, което Нортън си е помислил, е, че корабите са използвали някакъв вид камуфлажен щит, който ги е направил невидими за техниката на Земята.

През последните години, и на земята са разработени невероятни камуфлажни методи, които правят военната техника практически невидима. Толкова високо развита цивилизация със сигурност би трябвало да разполага с подобни технологии.

Нортън и екипът му насочват инфрачервен телескоп към точката, където за последно виждат флотилията. От нея няма и помен!

Нортън разказва:

Знаех, че във висшите правителствени кръгове бяха много разтревожени. С мене постоянно имаше охрана от службите. Ситуацията беше и все още е ужасяваща. Поне в началото знаехме, къде се намират. Сега ужасът е двоен – нито знаем къде са, нито какви с техните намерения!

Напълно е възможно да са напуснали Слънчевата система. Но има вероятност и да са съвсем близо, без даже и да подозираме!

Преди година изненадващо Нортън е отстранен от проекта и абсолютно му се забранява да говори по въпроса. Правителството му превежда 4 милиона долара – цената за неговото мълчание.

В последствие приятел на Нортън, който още е в изследователския екип му разказал, че са засечени седи, подобно на тези оставяни от извънземната флотилия, които ясно показват, че корабите са „паркирани“ зад Луната, по начин, по който остават невидими от земята.

Друго изумително откритие от последните дни идва от изследователски спътник на Луната, който ясно показва, че на повърхността от „тъмната страна“ се е приземил огромен неидентифициран кораб:Според учения, още през 2014, НАСА изстрелват тайни разузнавателни спътници, които да „сканират“ около Земята за наличието на чуждо присъствие! Наистина изумително, нали!?

Според д-р Нортън, неговото разкритие пред изданието 'LCKL' го поставя в директен риск:

Полакомих се да взема 4 милиона за мълчанието си, но съвестта ми не издържа и трябваше да разкажа истината на света. Със сигурност ще има последствия за мен, но аз вярвам, че хората трябва да знаят истината!

Нортън наистина е утвърден учен, който изведнъж забогатява. Историята му звучи налудничаво за някои, но много уфолози смятат, че в нея има голяма доза истина, и даже има теория, че американското правителство е влязло в контакт с „гостите“ и в момента текат преговори!

Източник

_________________
Suspect
avatar
Борислав
Специален агент

Posts : 42
Join date : 09.04.2015
Age : 31
Location : София

Вижте профила на потребителя http://misterika.blogspot.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите