Кралят на Камерун чупи рекорди по брак (Има 100 булки и 500 деца)

Go down

Кралят на Камерун чупи рекорди по брак (Има 100 булки и 500 деца)

Писане by pajak on Нед 21 Юни 2015, 04:51

Кралят на Камерун чупи рекорди по брак (Има 100 булки и 500 деца)

Кралят на Камерун счупи всички рекорди по полигамия в целия свят. Владетелят спокойно може да се окичи с титлата „най-обвързания мъж в света“. В семейството му има повече от 500 деца и над 100 съпруги. И това не е краят.

Абумби Втори е африкански крал и е наследил любовта към жените от баща си. Абумби Първи е имал около 72 съпруги, но синът му изглежда е решил да подобри неговия рекорд.

Всъщност ситуацията е малко по-различна.

Абумби Втори се възкачва на престола през 1968 година, след смъртта на баща си. Тогава всичко, което е „негова собственост“, включително съпругите и децата, преминават в ръцете на новия владетел и са част от наследството му.

Общо 72 жени са принадлежали на баща му, но Абумби има 100 свои. Той обаче е задължен да се грижи за съпругите на баща си, както и за техните деца, които заедно с неговите достигат рекордна бройка от 500 деца—момичета и момчета.

Кралица Констанца, трета поред съпруга на крал Абумби II споделя, че толкова силен цар трябва да има зад гърба си още по-силни и успешни жени. Кралят на Камерун изглежда е доста всеотдаен към традициите, но също така се оказа и новатор—държи децата и жените му да се образоват и вместо да си седят вкъщи, до една работят.

Нещо повече — по-младите му съпруги имат висше образование, говорят по няколко езика и са изключително успешни в своите сфери на дейност. Кралят на Камерун е задължил по същия път да вървят, както неговите наследници, така и братята и сестрите муИ въпреки че много хора осъждат полигамията и смятат, че тя дискредитира нежния пол, в Камерун тя е все по-често явление. И продължава да се засилва.

източник: http://www.razkritia.com/449260/кралят-на-камерун-чупи-рекорди-по-брак/

pajak
Любител на паранормалното
Любител на паранормалното

Posts : 261
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите