Внимание, родители! Зарибяват децата ви с култ към Сатаната в интернет!

Go down

Внимание, родители! Зарибяват децата ви с култ към Сатаната в интернет!

Писане by Георги on Чет 25 Юни 2015, 18:25

Сатанински сайт подмамва наивници с обещания за богатство и власт. В него са описани техники и медитации, от които човек може да изгуби контрол над собствените си действия и да изпълнява чужди желания, алармираха родители пред „Телеграф“.

Въпросната интернет страница е посветена на култа към сатаната и дава конкретни указания за молитви и кръвни ритуали.
Оказва се, че авторите на страницата са публикували и познати техники за медитация, които се практикуват от йогите. От Българската федерация по йога обаче предупреждават, че написаното в сайта може да бъде много опасно.

Д-р Стефан Илчев разкрива, че след практикуването на въпросните техники биха могли да се развият фобии или психози като страничен ефект. Освен на опасни медитации, сайтът учи още и на доста странни дихателни практики. Така например има подробно разяснение как човек може да се научи да съска като змия.

Написани са също указания за сатанински ритуали. Част от необходимите атрибути за изпълнението са бръсначи и игли. За да даде душата си на сатаната и да получи закрила от него, човек трябва да напише определена молитва със собствената си кръв. Подобни сайтове могат да доведат до сериозно психическо разстройство и подтикват към самонараняване, особено ако се четат от тийнейджъри, които са по-податливи на внушения.

Затова родителите трябва да следят внимателно децата си и да внимават къде точно сърфират в интернет, коментират експерти. Култът към сатаната увлича не само младежи. Бившият военен от Благоевград Стоян Величков, известен като Тони Рокера, обясни че ще строи град на Дявола. За целта е купил за 5000 лева един декър земеделска земя на възвишение над кв. „Еленово“. Той е решил в средата на селището да забие 15-метров дървен стълб, а върху него да набучи 10-метрова светеща дяволска глава. Самият той признава, че е продал душата си на Дявола.

http://bradva.bg/bg/article/article-48975

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Внимание, родители! Зарибяват децата ви с култ към Сатаната в интернет!

Писане by Георги on Чет 25 Юни 2015, 18:26

И една по-стара статия...

Сатанински култ развращава Бургас

Нов сатанински култ развращава децата в Бургас. Ученици се самонараняват при изпълнението на кървави демонични ритуали, информация за които черпят безпроблемно от интернет, оплакаха се пред „Всеки ден" изплашени родители. По думите им лабилните заради крехката си възраст деца свободно си разменят "черни библии". От тях школниците назубрят най-богохулната от всички богоборчески церемонии - т.нар. Черна меса.

Светотатството обикновено се представя като сцена, на която разпопен поп стои пред олтар, състоящ се от гола жена, разкрачена и с фрапантно разтворена вагина, сграбчила във всяка от разперените си ръце по една черна свещ, направена от лойта на некръстени бебета, а бокал с урина от проститутка (или кръв) е положен върху корема й.

Кръвожадната секта вече е поразила децата от основно училище „Братя Миладинови" в морския град, които се групират в братства, за да вършат тайнствени ритуали с въжета и свещи. По време на сбирките учениците си дупчат ръцете с пергели и ножове, за да пускат кръв, с която да скрепят "братството си", описаха ужаса изпатилите родители.

После заслепените от сектата се оправдавали, че ги одраскала котка, ударили се с пергел и т.н. Психозаразата вече е привлякла вниманието на училищното ръководство, което пък свикало родителска среща.

Като доказателство от Бургас споделиха историята на разтревожен баща, който алармирал за 14-годишната си дъщеря, която въпреки че е отлична ученичка, започнала да се увлича в окултното. Родителят с ужас открил, че момичето посещава сатанински сайт на тайното сатанинско братство Illuminates ot Thanateros, което е сред основоположниците на модерния окултизъм.

Само преди няколко месеца зловеща секта бе разкрита и в Кюстендил. Невръстните й последователи са карани да си режат ръцете, за да докажат, че са безсмъртни. Петокласнички от Природоматематическа гимназия "Емануил Иванов" са принуждавани и да се палят ритуално като част от сатанинско жертвоприношение, признаха дори от МВР.

http://www.vsekiden.com/136266

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите