Извънземните господари сеят зло и войни на земята от най-дълбока древност

Go down

Извънземните господари сеят зло и войни на земята от най-дълбока древност

Писане by pajak on Пет 03 Юли 2015, 21:19

Извънземните господари сеят зло и войни на земята от най-дълбока древност до днес! /СНИМКИ, ВИДЕО +18/ Crying or Very sad


Още от дълбока древност развити извънземни цивилизации посещават Земята, а някои от тях живеят в нашия свят. Според шумерските летописи, извънземните са създателите на човешката раса.

Те ги дарили с интелект, за да създадат по-ефикасни работници. Разразила се е мащабна война между тези две цивилизации, и анунаките /рептилиите/, които са „инженерите“ на човека е трябвало да напуснат планетата ни.
От тогава земята е поле на безмилостни скрити битки за надмощие между представители на цивилизации от различни краища на вселената, всяка със своя собствена мисия и цел, а хората и техните правителства са просто невежи пионки в глобалната им игра. И не си мислете, че това са божествени и чисти същества!

Това, че разполагат с високо развита техника не в никакъв случай не ги прави по-морални. Някои водещи уфолози като легендата Стантън Фридман са изразявали мнение, че е възможно тези, които дърпат конците на земята да са „второразредни играчи“ с много нисък морал, но с изключително напреднали технологии за нашия стандарт.

Земята даже не била най-апетитното място, където да се „бориш за кокала“ и за това тук се събирали галактическите отрепки! Някои от тях са били буквално ЗЛИ И КРЪВОЖАДНИ!
Ето един отличен пример! Древните маи, които са почитали техните богове, като са се отдавали на зверски ритуали, колуминиращи в жертвоприношения.

Това е откъс от шедьовъра на Мел Гибсън „Апокалипто“, който прекрасно показва как са  протичали церемониалните жертвоприношения на кръвожадните маи, които обаче притежавали детайлни астрономични познания.

ВИЖТЕ ЗВЕРСТВОТО /+18/

Жестокостта е невиждана, жреците и жриците са в транс, глави се търкалят!  

Истината е, че тези познания, както и обичаи са били предадени на маите от техните „богове“, които всъщност са кръвожадни извънземни. Дали са изисквали зверствата от своите поданици просто за забавления или е имало по задълбочена причина за това, можем само да гадаем.

Тук виждаме древно изображение на бог Пакал, който е в своя космически кораб. Само вижте детайлите!

Освен в цивилизацията на маите има безброй случаи в световната история, където, същества, които древните са определили като „богове“ карат хората да извършват невиждани зверства в тяхно име! Да не говорим, че и Бог от стария завет на Библията е доста безпощаден и изисква от „своето стадо“ нечувани зверства, пак в негово име.

Обаче проблемът е, както обикновено, че няма достатъчно за всички! Ресурсите на земята са оскъдни и извънземни босове като Пакал имат сериозна конкуренция! Понякога от тяхната раса, но по-често от други. Подобни конфликти са прераснали в мащаби войни в миналото, където цели древни градове са били сравнявани със земята от ядрени взривове! Има безспорни доказателства, че древния град Мохенджо-Даро е бил унищожен от ядрен взрив преди повече от 5000 години! Древните индийски епоси цитират война между летящи градове с огнени топки, които носят огън и смърт на земята!

Това скелетите на загиналите при удара в Мохенджо-Даро, които се намират между разтопени камъни, превърнали се в стъкло от жестоката температура:

Тук идва момент да споменем и друг НЛО инцидент, който се е разиграл в небето и е видян от цели градове!

При изгрева на 14 април 1561 г. жителите на Нюрнберг били шокирани. В небето било пълно с НЛО с различна форма и цвят. Някои били цилиндрични, други дисковидни червени, черни, оранжеви, сини и бели. Нюрнбергският вестник отбелязал, че при изгрева на 14 април 1561 г. много хора видели в небето странни обекти с различна форма, някои като балони и други геометрични форми. Изглеждало като че ли тези летящи обекти водят въздушна битка и се обстрелват!


Старинна гравюра, създадена от Ханс Гейзер през 1566 г., ясно изобразява битката между летящи дискове и цилиндри

Според водещи уфолози битките на извънземните не се водят само с летящи чинии! Както и преди сме писали, зад правителствата конците се дърпат от тайни организации, за които се говори, че имат досег с извънземни, и чрез тях галактическите кукловоди дърпат конците на земята. Конфликтите между държави и народи от най-дълбока древност до днес са провокирани точно от извънземни „кукловоди“, които водят люта битка за надмощие чрез своите пионки!

Още от най-дълбока древност, извънземните същества имат огромно влияние върху човечеството, но от това, което сме видели можем да заключим, че те са зли и егоистични същества, които нямат възвишена кауза или морал. Единственото, за което се борят е власт и надмощие с всички средства. Страданието на хората няма никакво значение за тях./BRADVA.BG

източник: http://bradva.bg/bg/article/article-51465#.VZbQtRvtmko

pajak
Любител на паранормалното
Любител на паранормалното

Posts : 261
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите