10-те най-значими НЛО случая от Канада

Go down

10-те най-значими НЛО случая от Канада

Писане by Георги on Съб 11 Юли 2015, 06:44

Наскоро НЛО изследователите от Канада са били помолени да посочат 10-те най-значими НЛО случая от страната. Ето техния списък подреден в хронологичен ред:

15 февруари 1915, Отава, Онтарио

"Фантомна инвазия" на необичайни летящи обекти предизвиква паника и дори осветлението на парламента е изгасено, за да "не привлече врага".

10 февруари 1951, Гандер, Нюфаундленд

Американски военен транспортен самолет почти се сблъсква с гигантски оранжев кръгъл обект.

8 август 1954, Заливът на Шърли, Отнарио

Уилбърт Смит, инженер работещ към департамента по отбраната построява "станция за откриване на летящи чинии". На 8 август инструментите засичат голяма магнетична аномалия над станцията. Смит вярва, че това е било причинено от извънземен апарат.

23 август 1956, Форт Маклеод, Алберта

Двама военни летци се опитват да подобрят рекорда за скорост на полет над Канада когато виждат и заснемат ярък овален обект на височина 11 километра.20 май 1967, Езерото Фалкон, Манитоба

Един почиващ си човек Стефан Мичалаг получава изгаряния от обект с формата на чиния който каца край него. В последствие измерената там радиоактивност надвишава нормите и целия парк е затворен. И американските и канадските власти провеждат разследване, но случаят е квалифициран като "необяснен".

4 октомври 1967, Шаг Харбър, Нова Скотия

Най-забележителният случай. Много очевидци, включително и официални лица наблюдават как ярък обект пада от небето в океана. По-късно се появява светеща пяна на повърхността. Разпространява се слух, че американската флота е провела операция за издирване на падналото тяло.

1 септември 1974, Лангенбург, Саскачуан

Фермерът Едвин Фур коси в полето, когато вижда няколко метални кръгли обекта да се въртят сред сеното. Скоро те излитат във въздуха и оставят кръгове на земята подобни на тези които след време ще бъдат наречени "житни кръгове".

13 май 1975, Карман, Манитоба

На този ден стотици хора забелязват в небето пулсираща ярко-червена светлина. Тя ще се появява редовно през следващите месеци и затова ще бъде наречена "Червената звезда Чарли".

6 януари 1977, Монреал, Квебек

Жена на име Флорида Малбуф вижда как обект с формата на летяща чиния каца на покрива на сграда в близост до къщата ѝ. На покрива се появяват две вретеновидни създания в плътно прилепнали облекла. Скоро се прибират и обектът отлита.

Ноември 1980, Дънкан, Британска Колумбия

Грангер Тейлър е тинейджър, който до такава степен е бил вманиачен на тема НЛО и извънземни, че построява макет на летяща чиния в задния си двор. През 1980 в района се случват серия наблюдения на НЛО. Тогава младежът съобщава на приятелите си, че извънземните ще го приберат. Никой не го вижда отново. Полицията намира автомобила му в изолиран район, както и следи, че вероятно е извършил самоубийство.

http://misterika.blogspot.com/2015/07/10.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите