Модерен начин за водене на война - обработка с ELF-вълни и микровълни

Go down

Модерен начин за водене на война - обработка с ELF-вълни и микровълни

Писане by pajak on Вто 04 Авг 2015, 13:35

Модерен начин за водене на война - обработка с ELF-вълни и микровълни



През последните десетилетия на миналия век изследователската дейност, свързана с воденето на психологическа война, бележи неудържим възход, който в голяма степен остава скрит за широката общественост. Обичайните, традиционни методи за водене на война с цел подчиняване и поробване на народностни групи, страни и цели нации минават на трети или четвърто място. Много по-лесни, бързи и ефективни са мизерията, природните катастрофи (напр. наводнения), формите на икономическа война и биологичните оръжия. Така например икономическото ембарго срещу Ирак след войната в Залива струва повече от милион жертви. В много други страни по света действа схема, която е невидима и неизвестна за широката общественост: опозицират безредици и революции, да водят граждански войни и да свалят правителства. Щом като правителството вече е свалено и страната е доведена до катастрофа, световните задкулисни играчи отпускат огромни финансови помощи за възстановяване и така си осигуряват легални възможности за налагане на собствените си политическите интереси - ето това са ,,модерните" невидими войни в съвременния свят.

  През последните години в различни тайни операции и военни действия все по-целенасочено се прилагат електромагнитни вълни за физическо и психическо въздействие върху здравето на хората.

  Наред с експериментите за създаване на нови фантастични летателни апарати в Зона 51 се провеждат опити за контрол на ума; работи се и по създаването на оръжия за третото хилядолетие. Това са системи, при които няма летателен изход, но манипулират човешкото съзнание и постигат бавна победа. Пи принцип става дума за операции, които се осъществяват във връзка с Филаделфийския експеримент както и по проекта Монтоук.

  Както ще се убедим, в полза на горното твърдение има множество доказателства. Предварително ще спомена само два интересни примера от войната в Залива. Няма две мнения по въпроса, че в тази война САЩ не използват своята най-модерна оръжейна технология, защото нямат насреща си равностоен противник. За сметка на това обаче ,,лесният противник" винаги предлага възможност за изпробването на нови военни технологии, например психооръжия.

  Малък отряд се е укрепил в недостъпни бункери и американците се опитват да принудят иракчаните да се предадат. Ситуацията е изключително сложна. Внезапно в небето се появява хеликоптер с необичайни съоръжения и прелита над бункера. След това вратите се отварят и войниците излизат от укреплението с вдигнати ръце и доволни, почти сияещи физиономии. Какво се е случило?

  Малко преди изхода от операцията журналист от Би Би Си се обръща към бригаден генерал Нийл с въпроса, какво смята да предприеме американската страна за решаването на случая. Нийл започва да отговаря: ,,Ще приложим психологическите...", обаче внезапно прекъсва изречението с привидно закашляне, извинява се за неразположението и започва отначало: ,,Ще използваме хеликоптер с високоговорители и ще ги склоним чрез разговор да напуснат бункера." Първоначалната формулировка, която Нийл иска да използва, очевидно има съвсем друго значение, свързано със система за психологическо оръжие.

 Преди няколко десетилетия започват инфразвуковите изследвания. По това време вече е известно, че честота на звука от три до дванайсет херца действа активно на човешкия мозък и предизвиква различни състояния на съзнанието като например дълбок сън. В тези честотни граници звукът не се чува и човешкият мозък (ухото) не го регистрира.

  В брой 97 от декември 1993г. на Magazin 2000plus има интересна статия, в която се насочва:
 ,,Нови психотронни оръжия - Спомняте ли си кадрите от войната в Залива, когато хиляди иракски войници с вдигнати ръце се надигаха от окопите и се предаваха дори на журналистите, смятайки ги за войници, и въпреки белите знамена ставаха желана цел за оръжията на американската артилерия? Сега все повече военни експерти са убедени, че тази внезапна и необичайна капитулация не е била предизвикана от лошото снабдяване на Саддамовите войски, а е в резултат на американски ,,оръжия за психотронен контрол на ума". Някои от тези ,,хай-тек супероръжия" използват въздействието на радиовълните върху човешкия мозък. Както съобщава в 93-тия си януарски брой специализираното списание Aviation Week and Space Technologoy, сега Министерството на отбраната на Съединените щати оборудва ракетите с прибори, в състояние да произвеждат електромагнитни импулси, за да ,,парализират" врага, без да се налага използването на атомни, биологични или химически компоненти. Този вид оръжие на първо място има за цел да изключи електронните системи на врага. Други уреди създават улктразвук, екстремни нискочестотни звукови вълни, които предизвикват гадене и повръщане и силно нарушават чувството за ориентация на засегнатите лица. Тези оръжия имат обхват на действие най-малко 2500 километра.."

  Така наречените психоръжия се използват вече от десетилетия. На 16 юли 1981г. например Ен Би Си съобщава, че Северозападът на САЩ от няколко години е облъчван с ELF-вълни. Този вид вълни е открит от гениалния физик Никола Тесла (1856-1943) в началото на миналия век. Днес се смята, че никой изследовател, съвременник на Тесла, не е бил на неговото научно ниво. Той започва дейността си със създаването на енергийно поле и неговото приложение, което днес най-общо се нарича етер. Тесла използва енергийното поле на етера за различни форми на комуникация и предаване на енергия. В съвременния свят тази технология се нарича конверсия на гравитационната енергия, или на тахионната енергия.



В доклад, който изнася през 1891г. в Ню Йорк пред Американския институт на електроинженерите Тесла заявява следното: ,,Няма да минат много поколения и нашите машини ще се задвижват от енергия, съществуваща в една точка от Вселената. Тази идея не е нова, откриваме я във великолепните митове за Антей, който черпи енергия от Земята: откриваме я и в тънките разсъждения на един от нейните блестящи математици.. Навсякъде във Вселената има енергия. Тази енергия статична ли е, или кинетична? Ако е статична, надеждите ни ще са напразни. Ако е кинетична - а ние знаем, че това несъмнено е така - то е само въпрос на време човечеството успешно да свърже своята енергийна техника към зъбчатия механизъм на природата."

  Представете си само, енергийни източници като въглища, петрол, водна енергия и електрически далекопроводи изведнъж да станат излишни. Ако корабите, автомобилите, самолетите, заводите и жилищата същи можеха да черпят енергия от енергийното поле на етера, при това безплатно. Колкото и райски красива да е подобна идея, тя изглежда ужасна по отношения на промишлеността и икономиката.

  В края на 1898г., в лабораторията си в Колорадо Спрингс, изградена с финансовата подкрепа на Дж. П. Морган, Тесла е много близо до техническото осъществяване на проекта си за добив на енергия от етера. Морган, който е в течение на развоя и нивото на експериментите, нарежда прекратяване на работата. Изследователският център на Тесла в Колорадо Спрингс е унищожен.

  Най-важното откритие...
  Най-значимо е неговото откритие за стоящите вълни и екстремно ниските честоти, които се наричат още Ефекта на Тесла. Експериментите му полагат основата на всички съвременни изследвания в областта на комуникация с нискочестотни вълни в крайния спектър. Ако тахионно поле се изложи на  ELF-вълните и се насочи към даден човек, в мозъка се прекъсват електрически функции, които водят до тежки увреждания в будното съзнание. Вследствие ограничаването на умствената дейност се стига до сериозно нарушаване на неврологичните и физиологични функции и човек може лесно да бъде манипулиран.



Малко по-нагоре в изложението обърнахме внимание, че техники за контрол на ума се
използват вече десетилетия наред. Между 1949 и 1969г. са проведени повече от двеста опита с биологично оръжие, около осемдесет от тях с микроби. Според доклади на ЦРУ с микроби и бактерии са бомбардирани и градове. Така например през 1950г. кораб на американските военноморски сили, с който се изпробват биологични оръжия, в продължение на шест дни разпръсква в небето над Сан Франциско бактерии, известни като Serratia. Днес се знае, че бактериите Serratia предизвикват форма на възпаление на белите дробове, която може да протече смъртоносно. Но американците са бомбардирани не ,,само" с бактерии. На 16 юни 1981г. Ен Би Си разкрива, че от няколко години Съветският съюз облъчва американския Северозапад с нискочестотни вълни.

Колкото и налудничаво да звучи, микровълнови оръжия могат да се произвеждат сравнително лесно. Например който малко е запознат с радиотехниката, може да преустрои микровълнова печка в лъчево оръжие, което пронизва стените. Клаус Мюнтер от физико-техническата служба в Брауншвайт потвърждава пред ,,Велт ам Зонтаг", че това е възможно. Същото твърди и професор Петер Паули от Университета на Бундесвера в Мюнхен.

Тук не си поставяме за цел да влизаме в подробности. Ясно е обаче, че човек е в състояние с помощта на сравнително лесна за производство техника да преследва подвижни цели, да ги атакува с импулсни електромагнитни вълни и да унищожава електрониката или (незабележимо) да въздейства на хора, което от своя страна води до здравословни проблеми.


източник: http://illuminatibg.blogspot.com.au/2015/08/elf.html

pajak
Любител на паранормалното
Любител на паранормалното

Posts : 261
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите