Гробници на пришълци

Go down

Гробници на пришълци

Писане by pajak on Нед 09 Авг 2015, 07:52

Гробници на пришълциЕкип антрополози по време на изследване на руандийските джунгли в Африка откриват загадъчно гробище. Отначало решават, че са се натъкнали на древно селище. Но разкопките показват, че откритите останки са с извънземен произход.
Те принадлежат на същества с гигантски ръст, които слабо напомнят хора. Ръководителят на изследователската група швейцарецът Хюго Чайлдс смята, че това биха могли да са гости от друга планета, загинали в резултат на катастрофа.
Възрастта на погребението е около 500 години. В 40 „братски могили” лежат около 200 тела, при това прекрасно запазени. Ръстът на съществата се оказва около 2,13 метра. Главите са непропорционално големи и напълно липсват уста, нос и очи.
Членовете на експедицията предполагат, че загиналите са участници в извънземен десант, унищожен може би от земен вирус, към който пришълците са нямали имунитет. Но в същото време не са открити никакви следи от приземяване на космически кораб или останки от него.
Загадката на пещерата Баян Караула
Това далеч не е първата подобна находка. През лятото на 1937 г. група китайски учени начело с проф. Чи Путей изследва пещерите в планината Баян Караула. В тях са открити скелети с необикновено големи глави и слаби тела. До тях лежат 176 каменни пластини. В центъра на всяка има отвор, в който по спирала минава двоен улей с йероглифи до периметъра на диска. Освен това стените на пещерите са покрити с изображения на изгряващо слънце, луна и звезди, между които са нарисувани множество точки или дребни предмети, които сякаш плавно се приближават към повърхността на земята.
Специалисти по дешифровка на древни писмени знаци двадесет години си блъскат главите над разкриването на тайнствените спирали от пещерите Баян Караула. И накрая професорът от Пекинския университет Цум Ум Нуй прави частичен превод на надписите върху дисковете. Писмената разказват, че преди около 12 000 години извънземни същества, наричащи себе си „дропа”, кацат принудително в тези планини и не могат да излетят отново. Пришълците загиват.
Цум Ум Ной публикува книгата „Историята на космическите кораби, съществували преди 12 хиляди години”, след което емигрира в Япония, където обаче скоро умира. За съжаление, сензационните находки са пръснати по различни хранилища и музеи в Китай и е трудно днес да бъдат събрани.
Мумия от ледниковия период
Трупа на друг „извънземен” откриват турски спелеолози. Мумия от ледниковата епоха почива в саркофаг от кристален материал. Ръстът на човекоподобното същество от мъжки пол не превишава 1,2 метра, кожата му е светлозелена, а отстрани има… прозрачни крила!
Независимо от необичайната външност съществото повече прилича на човек, отколкото на някое животно. Носът, устните, ушите, ръцете, стъпалата, ноктите му са човекоподобни. Само очите рязко се различават от нашите. По размер са три пъти по-големи, отколкото у хората, и са съвършено безцветни, както при влечугите.
Най-интересното е, че изучавайки мумията, учените стигат до извода, че тя всъщност е… жива! Изглежда, че съществото се намира в състояние на дълбока медитация и е напълно възможно скоро да оживее. След като внимателно разглеждат саркофага, става ясно, че той не е направен от кристал, а от здрав блестящ кристален материал, непознат на Земята.
Пришълецът в египетската пирамида
В една от древноегипетските гробници е открита мумия на мъж с ръст около 2,5 метра. Липсват нос и уши, устата е много широка и без език.
Археологът Гастон де Вилар обяснява, че възрастта на мумията е около 4 хиляди години. Пришълецът е погребан като египетски велможа – старателно мумифициран и заобиколен от полагащите му се слуги, храна и предмети на изкуството, предназначени за задгробния живот. Но не всички предмети принадлежат на египетската култура. Например сред находките има кръгъл полиран метален диск, покрит със странни знаци, костюм от метал с останки от нещо, напомнящо пластмасова обувка, и множество каменни плочки, запълнени с изображения на звезди, планети и странни машини.
Гробницата, където е открита странната мумия, също изглежда необичайно. Погребалните покои са направени по неизвестен в древността начин. Камъкът буквално е изрязан от скалата така, че стените са останали равни като полиран мрамор. Създава се впечатлението, сякаш е рязано с лазер. А повърхността на камъка е разтопена. Гробницата е украсена със субстанция, напомняща олово.
Де Вилар решава, че извънземният е погребан от египтяните по обичайния за тях обред. В полза на тази хипотеза говорят и картините върху каменните плочки, изобразяващи машина, която се издига във въздуха.
Кога и кой ще отговори на въпросите, поставени от находките на учените? Може би, когато дочакаме пробуждането на непознатия в кристалния ковчег…
Вестник „Феномен“

източник:  http://www.astrofenomen.com/гробници-на-пришълци/

pajak
Любител на паранормалното
Любител на паранормалното

Posts : 261
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите