Държавата България съществува от около 35000 години

Go down

Държавата България съществува от около 35000 години

Писане by pajak on Вто 11 Авг 2015, 15:47

От преданията и писанията на търговци и пътешественици, ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ/ИДЕЛ/СЪЩЕСТВУВА ОТ ОКОЛО 35 000 ГОДИНИ!!!!!!!!!
Огромният български ареал (на север до Сибир, на юг до Северна Африка, на изток до Япония и на запад до Испания) винаги е представлявал шагренова кожа от малки полу-независими владения, дори недържавици подчинени ако не на кана, то равностоен по мощ владетел!Историческите доказателства и остатъци маркиращи огромния ареал в който се е разпростирала великата Голяма България.

Материалните и писмените доказателства за преоткриване на това величие чакат своите откриватели!

Ако нямате някакви пречки да се поровите в пекинската градска библиотека, за да се запознаете с копия от невероятно добре запазени древни манускрипти описващи събития преди хилядолетия няма как да не бъдете смаяни от срещите с историята!
Заинтересованите читатели/ а такива за последното десетилетие и на пръстите на една ръка стигат при преброяване/ разбират от най-непритенциозен текст в превод, че около век преди Христа в северните провинции на днешен Китай са съществували поне…”ТРИ СИЛНИ ПРАБЪЛГАРСКИ ЦАРСТВА, известни с наименованията Хуцзе, Цзянкун и Динлин”. Йероглифите на някой си Бан Хаун твърдят, че:
…”поради техните атаки е изградена Великата Китайска стена…”
Тя обаче, май е започната на места от самите българи.Защото някои от кулите са обърнати с бойниците си към вътрешността на Китай…
От друг манускрипт пък се разбира, че „династия Хуцзе произлиза от българския аристократичен клан Вокил, а от Дин лин – великият род Дуло”. В пустинята Таклакаман, в подножието на планината Тян Шай в Китай са открити над 100 запазени мумии на прабългари, наричани Таримските мумии от Синцзян, датиращи на над 4 000 години, които са неоспоримо доказателство, че ТАМ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ !!!!…В историческите анали остава твърдението, че на територията на днешна Корея са съществували ЧЕТИРИ ПРАБЪЛГАРСКИ ВЛАДЕНИЯ- Сила, Когурьо, Бегчерай (Бакирай или Бакхара) и Кая. В историческите предания и манускрипти на сегашната държава на изгряващото слънце преди 3 500 години ПРАБЪЛГАРИТЕ от Бекче успяват да завладеят японските острови.
Те изтласкват коренните жители Аину или Емиши на север.
Именно те-ПРАБЪЛГАРИТЕ от Бекче създават великата японска империя Ямато…!!!!!!!!!!!!!!!
Заради огромната човешка мощ и повелите на великите български канове древната българска империя е оставила трудно заличими от времето белези и следи навсякъде по Евразия.
А и онова което познаваме съвсем не е малко. Но едва ли е всичко.
Източник: Галина Казанджиева

линк: https://ibube.wordpress.com/2015/08/09/държавата-българия-съществува-от-око/

pajak
Любител на паранормалното
Любител на паранормалното

Posts : 261
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите