3-годишно момче помни предишния си живот...на змия

Предишната тема Следващата тема Go down

3-годишно момче помни предишния си живот...на змия

Писане by Георги on Нед 23 Авг 2015, 07:20

Тази история е описана в книгата "Връщане към живота: изключителни случаи на деца помнещи предишния си живот" (Return to Life: Extraordinary Cases of Children Who Remember Past Lives) от д-р Джим Тъкър.

Далалонг от Тайланд е бил на три години когато се запознал с един познат на баща му наречен мистър Хю. За най-голяма изненада момчето започнало да разказва за един случай в който Хю убил една змия. Запитан от къде знае тази история, малкият Далалонг казал, че той бил змията. Подробно разказал, как две кучета го били приклещили в една пещера и как се бил с тях преди да дойде техният стопанин - споменатият мистър Хю. Човекът убил змията. Далалонг докоснал рамото на Хю и казал - "ухапах те тук". Изуменият възрастен свалил дрехата си и действително показал белег там. След като убил змията, Хю я сготвил и бащата на Далалонг изял едно парче от нея. Далалонг казал, че прощава на Хю, защото не било хубаво да си змия и човекът го отървал от това мъчение. Днес Далалонг убива змии като си мисли, че прави добро (и е в голяма грешка!). Освен това когато момчето се родило, то страдало от рядко кожно заболяване при което долната част на тялото му сякаш била покрита със змийски люспи.

Има много случаи при които хора, особено малки деца, твърдят, че помнят предишния си живот. В болшинството от случаите става въпрос за предишни животи отново в човешка форма. Спомените за животни са редки. Друг случай описан в книгата е на американско момче, което твърди, че е било шимпанзе живеещо в зоопарк.Не мога да бъда сигурен до колко тази история е вярна, дори и да е написана от човек с титлата "доктор". Тя е от книга опитваща се да ни убеди в прераждането, затова имам леки съмнения. Освен това може и да става въпрос за друг паранормален феномен, а не за прераждане. Дали момчето не е "прочело" историята от ума на Хю? Дали не става въпрос за телепатия, а не за прераждане?


http://misterika.blogspot.com/2015/08/3.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1193
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите