Обсебеният манекен

Go down

Обсебеният манекен

Писане by Георги on Сря 11 Ное 2015, 07:40

Аз работех в магазин на "Dillard’s" във Флорида и в нашия департамент имахме един обладан манекен за дрехи.

Винаги съм настръхвала от него. По принцип стоеше на входа и на него излагахме нови дрехи и рокли. Имах чувството, че постоянно ме гледа. Имахме още два-три манекена, но само от този настръхвах.

Една вечер, точно преди да затворим, аз подреждах едни дрехи, когато чух силен стържещ звук. По това време в магазина беше останала само още една колежка, но тя беше на долния етаж, където прибираше чифт обувки. Помислих си, че тя или някой друг е дошъл, но когато се обърнах, не видях никого. Вместо това манекена не гледаше към стената, беше се обърнал и гледаше към мен. Избягах и отказах да се върна, докато колежката не дойде с мен.

Няколко седмици по-късно аз дойдох на работа сутринта и намерих манекена в съблекалнята. Доста се стреснах, но предположих, че някой го е преместил там. Скоро дойде една мениджърка и попита за манекена. Казах и къде е и тя много се ядоса, защото предишната вечер го е облякла в скъпа рокля за специално тематично изложение. Попитахме останалите, но никой не каза да го е местил.

Не само аз съм имала странни преживявания. Моята колежка Ребека е минавала покрай манекена една вечер, когато чула съскане - "мааахай се". Кълне се, че манекенът си завъртял главата. Веднъж пък една клиентка проверяваше етикета с цената, когато изведнъж подскочи. Каза. че все едно е била ударена от електрически ток.

Една друга клиентка веднъж си загуби медальона докато пробваше дрехите в пробната. Тя бе наистина разстроена защото било подарък за спомен от баща ѝ. Претърсихме навсякъде, но не го намерихме. Тя си тръгна разплакана. След няколко дни, една вечер минах покрай манекена и медальона бе на неговия врат! От него обаче липсваше снимката.

http://misterika.blogspot.bg/2015/11/blog-post_11.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите