Нордикс и "сиви" заедно?

Go down

Нордикс и "сиви" заедно?

Писане by Георги on Вто 15 Дек 2015, 06:50

Сред хората интересуващи се от НЛО и извънземни цари схващането, че така наречените Нордикс и "сивите" са врагове. Въпреки това знам за отделни случаи при които те сякаш си сътрудничат. Това е една подобна история. Тя е взета от Ютюб видео от един НЛО-изследовател, който се е опитал да я пооправи стилистично. Аз също се опитах да "изгладя" текста, макар че си личи, че това е леко хаотичен разказ на човек пред камера. Оригиналното видео е дадено в края на статията.

Преди няколко години, мисля, че бе 2006 или 2007, аз и мой приятел отидохме на лов за зайци в земите на чичо му, вече се стъмваше. Бих казал, че бе около 6 (явно е било зима или есен, щом толкова рано се е стъмнило). Бяхме близо до коритото на един поток. Това бе старо пресъхнало корито и докато вървяхме по него, Рик ме потупа по рамото и каза "погледни нагоре". Погледнахме и видяхме нещо като звезда, но не бе звезда. Движеше се. На зиг-заг. Приземяваше се и и ние можехме да видим какво бе това - това бе НЛО. Бе във формата на "летяща чиния", сребриста на цвят, с сини, зелени и червени светлини. Имаше силен светлинен лъч отдолу.

Рик и аз залегнахме в коритото, там имаше много стари растения и други неща...ние се покрихме с тях, за да не бъдем засечени от проклетото нещо пред нас. Кацна на няколкостотин метра. Ние надникнахме над ръба на коритото. Бяхме шокирани, не знаехме какво да мислим. Сега идва най-странната част. Внезапно нещо като врата, нещо като...светлина се отвори отдолу и се появи рампа. Бих казал, че това проклето нещо бе по-голямо от футболно игрище. По рампата слезе жена. Да, жена. Това е което видяхме. Бе на няколкостотин метра, но ние имахме мощни бинокли и я видяхме добре...бе жена. Изглежда бе на 30 и нещо. Имаше дълга руса коса до кръста. Имаше нещо като син прилепнал работен костюм. Тя изглеждаше...като нас. Имам в предвид - изглеждаше като човешка жена. Странно, а?

Тя слезе и се огледа. Една минута по-късно малки сиви същества дойдоха зад нея. Те ходеха около кораба и изследваха земята и нещата. Аз казах: "Рик, трябва да се махнем преди да ни видят". Той не каза нищо, бе толкова уплашен. Не можеше да се движи.Съществата бяха там няколко минути след което погледнаха в небето. Мисля, че имаше нещо в небето, което ги уплаши и те побягнаха обратно в кораба. Жената тръгна и тя, но се извърна, аз я бях фокусирал с бинокъла, и погледна в нашата посока след което намигна. След това се прибра в кораба. Те излетяха. Аз казах на Рик - "никой няма да ни повярва". Той каза - "не, няма да ни повярват". Ние се прибрахме и сготвихме заешко. След една година разказахме на приятелите си и те казаха, че сме луди. Мислят, че сме били дрогирани. Но ние отидохме на следващия ден и на мястото където НЛО-то беше кацнало имаше обгорен кръг трева. Моят приятел направи снимка (тя обаче за жалост не е приложена към историята).

Ето я и оригиналната "видео изповед". Сами си преценете дали човека изглежда като лъжец:http://misterika.blogspot.bg/2015/12/blog-post_15.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите