От архивите: смърт от НЛО (Колумбия, 1969)

Go down

От архивите: смърт от НЛО (Колумбия, 1969)

Писане by Георги on Чет 24 Дек 2015, 06:15

Това се случило вечерта на 4 юли 1969 в град Анолайма. Арсенио Бермудез, на 54-години и семейството му изкачили един хълм, за да се полюбуват на звездите. Една от светлините в небето обаче взела да се приближава и увеличава.

Единствено Арсенио посмял да се доближи по-близо до нея, дори насочил фенерчето си към светещия обект. В този момент НЛО-то поразило човека с някакво излъчване.Господин Бермудез се почувствал зле и показал признаци на хипотермия (измръзване). Бил откаран в болница в Богота. Докато го возили с автомобил натам, Арсенио се наклонил и подпрял на една страна в сестра си. Бил много студен. Мястото на тялото на сестра му, където мъжа се допирал до нея, останало вечно студено до края на дните ѝ. В болницата не могли дори да му вземат кръв, човекът бил като буца лед. Бермудез след няколко дни починал. Лекарите не могли да поставят точна диагноза. Полицията и армията провели разследване, но не открили нищо повече. Случаят получил широк национален и международен отзвук.В горната вестникарска изрезка се казва, че повече от 12 човека са видели НЛО-то. То прелетяло бързо над дърветата. Единствено Бермудез се затичал след него с фенерче в ръка. Не са открити следи някъде обектът да е кацал.

След години НЛО изследователи ще предположат, че Бермудез е бил облъчен с гама лъчи и ще поискат тялото му да бъде ексхумирано за нов оглед, но роднините ще откажат. След време обаче гробът е трябвало да бъде преместен и когато са го отворили, се е разбрало, че някой тайно е откраднал тялото.

http://misterika.blogspot.bg/2015/12/1969.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите