С балон над гробището

Go down

С балон над гробището

Писане by Георги on Нед 03 Апр 2016, 05:25

История разказана в американското радио-предаване "Coast to Coast AM".

Аз бях в колежа в Остин през 80-те години и ние търсихме нещо евтино и забавно за свободното време. Така намерихме полетите с балони. Освен екипажа, има и екип на земята с автомобил, които го следват. Ако примерно се налага балонът да кацне в частна собственост, те искат разрешение от собственика.

Така, бе утрин, слънцето тъкмо се показваше и ние излетяхме. Към края на полета преминахме над едно гробище. Там забелязах три деца, не помня дали бяха две момчета и момиче или две момичета и момче, но нямаха добри маниери - тичаха направо през гробовете, а на нас винаги са ни казвали да не стъпваме на гроб. Другите хора в балона също ги видяха, но тогава обърнахме внимание на нещо - нямаше никакви възрастни с тях, къде бяха родителите им? Това гробище се намираше сред нищото, не бе в някое селище, на близо нямаше къщи. Може децата да бяха дошли сами, но не видяхме наоколо да има велосипеди. Свързахме се с екипа на земята и ги попитахме дали виждат някого наоколо и те казаха, че не виждат никой.

Скоро кацнахме близо до гробището и веднага отидохме там, но от децата нямаше и следа. Къде бяха изчезнали за толкова кратко време?

http://misterika.blogspot.bg/2016/04/blog-post_3.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите