Всичко на куп: Уиджа, Зозо, извънземни и деца с черни очи

Go down

Всичко на куп: Уиджа, Зозо, извънземни и деца с черни очи

Писане by Георги on Вто 31 Май 2016, 07:18

Този случай се превърна в една от най-любимите ми истории излизали напоследък. Винаги съм харесвал, когато едновременно са намесени няколко различни паранормални феномени. Дали обаче случаят е истински? Не мога да знам, надявам се че е. Ако не, някой поне доста добре съчинява увлекателни истории. Оригиналният материал е публикуван в американския блог Phantoms and Monsters.

Една вечер аз и моята приятелка подминахме с колата две деца, които вървяха сами покрай улицата. Исках да спра и да ги попитам да не са се загубили и дали имат нужда от помощ, но гаджето ми бе твърде уплашено и каза да карам. Момчето и момичето не бяха още тинейджъри и бяха облечени в тъмни дрехи, което е странно за деца на тяхната възраст. Когато ги подминахме, приятелката ми Джес видя лицата им. Главите им бяха наведени, така че тя не е могла да види точно какви са очите им, но лицата им са били бледи, зловещи и тъжни.

Ние сме чували за "децата с черни очи" и се чудехме дали това не са били две такива. От любопитство решихме да попитаме нашата спиритическа дъска за тях. Ние често задаваме на уиджа дъската всякакви въпроси.

Така че запалихме няколко свещи, призовахме защитата против зли духове и се захванахме с уиджата. Първо попитахме дали наоколо има някой дух и отговорът бе "да". Попитахме как му е името и той отговори ЗОЗО. След това се насочихме към темата за децата с черни очи. Ето как протече диалогът с този Зозо:

"Защо са тук?"

Отговорът бе: ИЗГУБЕНИ

"От къде идват?"

ЧИСТИЛИШ...

"Чистилището ли имаш в предвид?"

ДА

"Защо очите им са толкова черни?"

ИЗВЪНЗЕМНИ

"Какво искат от нас?"

СТРАХ

В този момент бяхме стреснати от воя на койоти, които ловуваха наоколо в квартала и прекратихме сесията. Идея си нямах кой е този Зозо.

Прекъсвам тази увлекателна история, за да вметна малко мои мисли. Първо, за незапознатите ето малко информация за дъските Уиджа, децата с черни очи и за Зозо:

Какво представляват дъските Уиджа

Децата с черни очи (обзор)

Уиджа демонът Зозо

Зозо не е дух, а зъл демон. Твърди се, че понякога се появява вместо духовете по време на сеанси със спиритически дъски. Често след това остава да преследва и тормози тези, които са го призовали. Съветът е, ако уиджа изпише ЗОЗО, веднага да преминете към прекратяване на сесията. Явно двамата младежи не са го знаели това и затова са продължили да задават въпроси. До някъде ми е странно - редовно ползват уиджа и са чували за децата с черни очи, но не са чували за Зозо. Още по-странно ми е как един демон знае въобще, че съществуват така наречените "деца с черни очи". Но не само това, дори знае какви са - извънземни. Странно ми е и споменаването на Чистилището, това е религиозен (християнски) термин и не виждам какво биха правили там едни извънземни. Нещата са много заплетени и объркани и именно затова историята ми харесва, представям си колко интересно би било дори само частичка от нея да е истина.

Аз се притеснявах за децата, може би са в опасност (от койотите). В същото време телефонът ми издаде сигнал, че е получил нов СМС. Но съобщението бе празно. Това още повече ни шашардиса. Джесика реши да се прибере у тях, а аз заспах на дивана, близо до дъската уиджа. Аз практикувам осъзнато сънуване и след сеанса със спиритическата дъска, реших да проуча "децата с черни очи" и в царството на сънищата. В съня си поканих децата у нас. Погледнах ги в очите - те бяха нормални. Успокоен, аз ги попитах дали са гладни и дали имат нужда някой да ги закара до тях. Те се спогледаха, след което момичето каза "аз мога да махна очите си". Едновременно те посегнаха към очите си и ги извадиха, сега на тяхно място имаха само празни черни ями. Аз веднага се събудих разстроен.

Отново кратко прекъсване. Този пич се е тревожел за децата с черни очи, но не се обезпокоил, че приятелката му ще се прибира сама до тях в нощта? Навън скитат койоти и зловещи деца с черни очи, а само преди малко са викали демон на име Зозо. И въпреки това човекът най-спокойно си заспива на дивана. Джес, намери си друг приятел! Smile

На сутринта ми се обади Джесика, тя също била сънувала децата. След няколко дни отново се свързахме чрез дъската със Зозо. Отново го попитахме за децата с черни очи и този път той ни отговори, че те са дошли да ни напомнят кои сме ние. Веднага попитахме "а, кои сме ние?". Отговорът бе "атман е брахман". В последствие разбрахме, че това е хиндуистки термин, който може да се преведе като "изкуството на Ти" или "индивидуалната душа е световната душа".

През следващите дни ние започнахме да забелязваме все повече обикновени хора с нормални черни очи (не изцяло черни като на загадъчните деца). Чудя се дали просто сега съм взел да обръщам внимание (моите очи също са черни) или това има връзка с преживяното.

http://misterika.blogspot.bg/2016/05/blog-post_31.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите