Деца с черни очи покрити с кръв

Go down

Деца с черни очи покрити с кръв

Писане by Георги on Чет 16 Юни 2016, 07:55

Аз живея в Сидни (Австралия). Един следобед бях заспал, защото работя през нощта. Тогава се потропа на външната врата. Който и да тропаше, бе много настоятелен, затова не можех просто да го игнорирам и да продължа да спя. Слязох по стълбите от втория етаж и отидох да отворя.

Погледнах през шпионката на вратата и видях две млади момичета. Не можех да различа много от външния им вид, попитах ги какво искат. Едното каза "ние сме ранени, пуснете ни, ние сме ранени". Не можех добре да видя лицата им, но забелязах кръв по ръцете им.

Аз отворих вратата и те се втурнаха вътре. Все още бях доста сънен, но видях кръвта по дрехите и ръцете им. Попитах ги къде са родителите им и те просто казаха "далече".

Казах им. че ще извикам линейка и тъкмо се обръщах, за да взема телефона си, когато едното момиче ме хвана силно за ръката и ми каза да не отивам. Стреснах се от това ѝ действие. Погледнах я по-внимателно в лицето и видях изцяло черните ѝ очи без бяло.

Това ме ужаси и бързо си дръпнах ръката, отидох в съседната стая, където бе телефона ми. Когато се върнах след няма и минута, момичетата бяха изчезнали. Проверих цялата къща - нямаше ги. Излязох навън, също не се виждаха никъде.

Започнах да си мисля дали всичко не е сън. Върнах се вкъщи и видях петната кръв по входната врата, не е било сън! Погледнах ръката си и там също имаше кръв, която не бе моята. Освен това имах синини в продължение на дни там където едното момиче ме бе хванало.http://misterika.blogspot.bg/2016/06/blog-post_16.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите