Шофьор на камион докосва светеща сфера

Go down

Шофьор на камион докосва светеща сфера

Писане by Георги on Пет 23 Сеп 2016, 06:33

История разказана в радио предаването "Coast To Coast AM".

Това се случи през 1999. Бе 2 ч. през нощта и аз карах асфалт за Броукън Боу, Небраска. Пътувах по път 183 по време на буря. Когато минах покрай град Хейс, Канзас, край камиона от моята страна се появи светеща сфера. Тя бе оранжево-червеникава, по начина по който луната е оранжева, когато се появява на небето. Уплаши ме ужасно, но в мен се появи желанието да сваля прозореца и да я докосна. Така и направих. Протегнах ръка навън, макар да пътувах с 50 мили в час и дъждът да ме шибаше. Щом докоснах сферата по ръката ми премина лек шок. Дръпнах си я обратно в кабината. Постепенно сферата се отдалечи и избледня.

Разтоварих асфалта в Броукън Боу тръгнах наобратно. Бе около 10:30-11:00 на следващия ден. Това, което ми направи впечатление, бе че на същото място край Хейс, където се появи сферата, имаше много военни и правителствени возила. Всякакви размери и видове.

След два дни се разболях от нещо като настинка. Всяка година през август се разболявам от същата настинка. По-лошото е, че тази година с мен се разболяха и жена ми и дъщеря ми, която е на 13 години.

***************

Ако историята свършваше само с това, че човекът е докоснал светещата сфера, щях да съм почти сигурен, че става въпрос за кълбовидна мълния. Но с тази странна болест появяваща се всяка година и с наличието на военни возила, не знам.....http://misterika.blogspot.bg/2016/09/blog-post_23.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите