Много странна активност в Минго Каунти, САЩ

Go down

Много странна активност в Минго Каунти, САЩ

Писане by Георги on Пет 07 Окт 2016, 08:01

Минго Каунти е административна единица в щата Западна Вирджиния, това е историята на човек заселил се там наскоро.

Преместих се в Минго Каунти преди три месеца. Ще кажа, че не обичам да живея в градовете, аз съм от тези хора, които предпочитат тишината далеч от другите. Мястото, където се заселих, е оградено от гора и наоколо има разнообразни диви животни, на които се наслаждавам. Но през последните седмици започнаха да се случват странни неща.

Първо започнаха да се появяват камъни на масата, която се намира на външната веранда. Махнах ги, но на следващия ден, някой пак беше сложил нови камъчета. Така три поредни нощи и затова реших да поставя камера, която реагира на движение.

Няколко нощи нищо не се случи, но една сутрин открих на масата около 20 камъка с размери на бейзболна топка. Веднага прегледах записа от камерата, но единственото нещо, което я бе активирало (в 3:35), бе една миеща мечка, а камъните вече бяха поставени на масата. През следващите дни продължи да се случва същото - камерата се активираше само от разни малки животни, но все така някой поставяше камънаци на масата.

Има и друго, което не знам дали има връзка с гореописаното. Една вечер седях на верандата и четях, когато чух странни звуци от близката гора. Първоначално си помислих, че това са някакви малки животни или птици, но скоро звуците заприличаха на смеещи се деца. Спрях с четенето и започнах да наблюдавам. Вече се стъмни. След около час, около 9:30 вечерта откъм храстите се издигнаха 4 светещи сфери, които бързо се загубиха сред дърветата. Гледах още час, но нищо ново не се случи.

http://misterika.blogspot.bg/2016/10/blog-post_7.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите