Смърт след среща с деца с черни очи

Go down

Смърт след среща с деца с черни очи

Писане by Георги on Чет 17 Ное 2016, 06:25

Ако сте редовни читатели на "Мистерика", вероятно знаете какви са типичните срещи с така наречените "деца с черни очи". Те са плашещи, но като цяло нямат негативни последствия или фатален край. От известно време обаче забелязвам зловеща тенденция в историите - те стават все по-гадни.

В началото на годината се появи една подобна история. Жена пуска две деца с черни очи у дома си и в последствие тя и съпруга ѝ започват да страдат от много лоши заболявания. Читатели настояваха да преведа и публикувам този случай в блога, но реших да не го правя. Макар преценката ми да е до някъде субективна, имам някакви граници относно това какво да публикувам. Просто описанието на бедите застигнали хората е наистина кофти.

За настоящата история също имах своите съмнения дали да я публикувам, макар да не е толкова крайна в описанието като предишната. Но все пак ако подобни случаи продължат да се появяват, няма как да продължавам да игнорирам тенденцията.

Тази история е разказана от някой, който не е срещал "децата" лично, но негов приятел е имал досег с тях...и сега е мъртъв.

Приятелят отпътувал за Арката, Калифорния, където посетил друг негов приятел. Всичко било нормално, казали си "чао", след което на връщане към хотела мъжът решил да се отбие в един бар за питие. Бързо се сприятелил с барманката. След няколко питиета, тя му предложила да отседне при нея. Той се съгласил, оставил колата си пред бара и с нейния автомобил потеглили към къщата на жената.

Тя живеела в отдалечена къща и когато се приближили, мъжът незнайно защо изпитал силен страх.

Завела го директно в спалнята си където имали интимен контакт. Жената не се държала съвсем нормално, действията и били почти нечовешки.

След като приключили, жената заспала, а мъжът станал и отишъл в кухнята ѝ да си налее вода. Из къщата видял да се скитат доста на брой малки страшно изглеждащи деца. Всички те били с черни очи. Запитал се защо тези деца са будни в 2-3 през нощта, след като би трябвало да са на училище на другия ден.

На сутринта жената го върнала обратно.

Човекът, който описва случката се срещнал след седмица-две с мъжа, който е имал това странно преживяване. Именно тогава той е разказал какво му се е случило. След един месец мъжът, който имал досег с тази странна жена и странните деца се разболял от рак, а дотогава бил здрав като вол. Вярвал, че това е директен резултат от преживяното в Арката. 6 месеца по-късно починал.

http://misterika.blogspot.bg/2016/11/blog-post_17.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите