Фантомът от огледалото

Go down

Фантомът от огледалото

Писане by Георги on Пон 28 Ное 2016, 03:38

История от САЩ.

"Аз съм в момента на 21, което значи, че това се случи в средата на първото десетилетие на 21 век, бях на 13 или 14. Живеехме тогава в старата ни къща в Уест Вали, Юта. От години се случваха странни неща - чувах някой да произнася името ми, врати се затваряха сами и т.н. През въпросната година обаче се случи нещо ужасяващо. Нещо ме беше уплашило (не помня какво точно) и се бях преместил да спя при баща ми. Събудих се около 3:30 - 4:00 сутринта и видях как фигура облечена в бяло излиза от огледалото. В същото време стаята се изпълни с мъгла. Фантомът имаше къса черна коса, бяла кожа и празни очни ябълки. Той застана над баща ми и положи ръце на гърдите му. Забелязах, че дишането на баща ми се наруши и започнах да се опитвам да го разбудя. Веднага фантомът отлетя обратно в огледалото, а мъглата изчезна. Повече не видях никога фигурата, но и не останах твърде дълго в къщата. Скоро се преместихме."

Две интересни неща има в тази история. Едното е, че фантомът излиза и влиза в огледалото. За огледалата винаги е имало много теории и истории. Прочетете тази статия от миналата година:

Едно прокълнато черно огледало

Другото е, че създанието се е насочило към бащата на момчето, явно човекът му е бил цел, а не просто случайно да е дошъл. Вероятно е искал да се храни с енергията на спящия човек. Може би фантомът е нещо от рода на демоните сукуби / инкуби.

http://misterika.blogspot.bg/2016/11/blog-post_28.html


_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите