От архивите: НЛО и извънземни (Англия, 1901)

Go down

От архивите: НЛО и извънземни (Англия, 1901)

Писане by Георги on Нед 04 Дек 2016, 04:51

Този странен случай е описан в бюлетина "Nufon News" #50 издаван от Дерек Джеймс и Фил Бенет. Разиграл се е лятото на 1901 в Борнбрук, Англия.

Франк Уорели, на 10 години, се прибирал по пряка пътека към дома си. Внезапно се озовал пред странен обект, който първоначално му заприличал на съвсем малка работна барака. Имал комин както на параход и врата от едната страна. Обектът бил с зеленикаво син металически цвят и не бил по-голям от половин съвременна кола.

Внезапно от вратата излезли две малки същества. Приличали на хора, макар и доста дребни. Били с гладки обръснати лица и имали дрехи в зелено-сив цвят наподобяващи военни униформи. На главите си носели шлемове, които почти напълно скривали ушите и очите им. На каските си имали по две антени.

Едното създание останало на вратата, а другото се насочило към Франк с вдигнати ръце, все едно му прави знак да се маха. Детето така и направило - отдалечило се. Тогава и двете същества влезли в машината и вратата се затворила.

Тогава обектът полетял във въздуха след проблясване като от светкавица, чувал се и свистящ звук. Отдолу Франк видял, че НЛО-то има пулсираща червена светлина.

http://misterika.blogspot.bg/2016/12/1901.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите