Теория: ние живеем в извънземно същество

Go down

Теория: ние живеем в извънземно същество

Писане by Георги on Нед 11 Дек 2016, 05:13

От няколко години е много популярна теорията, че живеем в нещо като компютърна симулация (тип "Матрицата"), дело на извънземни създания. Е, най-новата теория направо твърди, че живеем в самите извънземни т.е., че самата наша Вселена е извънземно същество.

Не мога да кажа, че съм много изненадан от тази хипотеза. След като някои мислят, че Земята е жива, защо и Вселената да не е жива:

Хипотетични форми на живот: Гея

Новата хипотеза е изказана от Калеб Шарф от университета Колумбия в Ню Йорк, САЩ. Според него това, което мислим за физични закони всъщност са признаци на живот, толкова сложни, че дори не можем да ги различим като такива.

Замислих се - биологията потвърждава, че няма пречка едни живи същества да живеят в други, в нас има множество микроби. Дали обаче те осъзнават, че се намират в друг жив организъм? Освен това, ако теорията на Шарф е вярна, има ли начин да се прехвърлим в друг извънземен домакин (друга вселена)? Хората си разменят вируси и бактерии по въздушно-капков път, като се докосват и т.н. Какво точно трябва живите вселени да правят, че микробите (ние) да бъдем запратени в нова приемна среда? Не ми се мисли....http://misterika.blogspot.bg/2016/12/blog-post_11.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите