Нов случай на демонични черни очи. Има ли тенденция?

Предишната тема Следващата тема Go down

Нов случай на демонични черни очи. Има ли тенденция?

Писане by Георги on Сря 21 Дек 2016, 04:43

Струва ли ви се, че напоследък в "Мистерика" се появяват доста често материали свързани с така наречените "деца (понякога и възрастни) с изцяло черни, демонични очи"? Аз самия, като автор в блога, имах такова усещане и реших да преброя статиите. Оказах се прав - през 2016 съм публикувал цели 9 материала с етикет "Хората с черни очи", с настоящата статия те стават 10. Затова реших вместо да преразказвам поредната история, да направя един от така любимите ми диви анализи, в които (признавам си - малко спекулативно) свързвам наглед несвързани неща. Спойлери - ПОЛИТИКА!!!

Първо, самият нов случай.

Аз живея във Фарго, Северна Дакота, САЩ. Зимите тук може да са брутални. Моят съпруг е шофьор на камион и разнася товари на дълги разстояния, затова аз често съм сама вкъщи. Една утрин бях навън и ринех снега пред нас, все още продължаваше да вали. Около час се занимавах с това, след което реших да вляза вътре за чаша кафе. Оставих лопатата за сняг до верандата.

Излязох отново след 15 минути, но лопатата я нямаше. Погледнах надолу по алеята водеща към пътя (ние имаме много дълга алея - към 60 метра). Видях, че в края ѝ, до пощенската кутия някой рине сняг. Тръгнах към него, видях, че има стъпки в снега - стана ми ясно, че този, който в момента рине сняг, го прави с моята лопата. Но защо?

Бях на около 6 метра от човека и се провикнах "взел си ми лопатата". Нямаше отговор. Доколкото можех да преценя от дългите руси коси, това бе жена. Бе облечена в тъмно сиво яке, не носеше шапка. Провикнах се отново - "какво правиш?". Тя се обърна и ме погледна - почти припаднах. Лицето бе тинейджърско, бяло като алабастър, но очите ѝ бяха абсолютно черни от край до край! Не каза нито дума. Пусна лопатата и продължи да ме гледа. Тогава все пак произнесе нещо с много мек глас - "имам нужда да ми помогнеш".

Стоях като ударена от гръм и дори почувствах състрадание към нея. Вдигнах лопатата и я попитах какъв е проблемът. Отново тя не каза нищо в продължение на няколко секунди. След това попита - "може ли лопатата?". Аз отговорих - "може да я използваш след като аз приключа, това устройва ли те?". Детето каза "Благодаря", обърна се и тръгна надолу по улицата. Вървеше без да се спира, гледах я докато се изгуби сред падащия сняг.

Това чернооко момиче никога не се върна за лопатата и продължавам да нямам идея защо ринеше снега пред алеята ни. Разказах на съпруга ми за инцидента, когато се върна след път и той каза, че е чувал за тези хора с черни очи, но не подозирал, че ги има и във Фарго. Попитах го къде е чувал, че се навъртат и той каза, че повечето инциденти са в Калифорния, но имало няколко и в други щати. Някои колеги шофьори са виждали такива странници, но той лично не бил.

Аби

******************************************

Нещо малко на шега. Една от скептичните теории е, че съвсем нормални деца си купуват четни лещи (продават се такива) и нарочно плашат хората. Сигурно има такива, но най-много някой път някой да си пострада, заради неудачната шега. В този смисъл, ако момичето от горната история е била нормално дете правещо номер, тя е имала късмет, че жената е реагирала доста спокойно и не я е задумкала с лопатата.

Сега обаче ще превключа на едни предположения, които въобще няма да са смешни. През октомври т.г. публикувах тази история:

Деца с черни очи във Филипините

В нея свързах зачестилите появи на странници с демонични изцяло черни очи (както и на други паранормални същества) с увеличаващата се нестабилност в света и нарастващото безпокойство сред хората. Дори в края на материала попитах следното:

Дали подобни случаи ще зачестят по целия свят след някой и друг месец, когато евентуално Доналд Тръмп бъде избран за президент на САЩ?Оказах ли се прав? След филипинския случай съм публикувал цели 4 истории за срещи с хора с черни очи, за сравнение - за цялата 2015 са 4, през 2011 и 2012 няма нито един. Вярно, не всички от публикуваните статии разказват за скорошни случаи, някои от описаните истории са от преди години, но пак подкрепят тезата, че в момента случаите са повече. Хората си припомнят стари свои преживявания и ги разказват, защото сега много се шуми за децата с черни очи.

А имаше време, когато се питах дали феноменът не отшумява, дали всичко не е изцяло градска легенда, един вид мода. Дори написах следното:

Преди няколко години едни от най-популярните паранормални истории бяха свързани с така наречените "деца с черни очи" (без никакво бяло). От известно време обаче не съм попадал на нови и добри истории.

Това е цитат от тази статия от 2015:

Деца с черни очи - един сериозен изследовател

2017 се очертава да бъде дори още по-лоша от 2016 (и не, не само заради новоизбрания президент на САЩ - Доналд Тръмп). Дали ще се появят още повече подобни истории като горната? Дали ТЕ (които и да са това "те") са тук, за да черпят енергия от отрицателните ни емоции и човешкото страдание? Все пак описаната история е доста миролюбива - "детето" не напада никого, не се държи заплашително. Може би това ще е една от последните мирни срещи с "другите", от тук нататък те ще смучат човешките души...

Не исках да ви плаша, весели коледни и новогодишни празници Smilehttp://misterika.blogspot.bg/2016/12/blog-post_21.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите