Призрак на дете с черни очи

Go down

Призрак на дете с черни очи

Писане by Георги on Нед 25 Дек 2016, 05:49

Знаех си, просто си знаех, че до края на годината ще има поне още една статия за хора с демонични черни очи. А настоящата история не е просто за поредното "дете с черни очи", съществото е и привидение в същото време, има и приложена снимка като бонус.

Всичко започнало през 2013. Хана Бътлер (в момента на 24 от Великобритания, майка на 15-месечно бебе) била на организирано туристическо посещение в горите Хесъл Форшор. Водачът им посочил едно дърво и разказал, че до него хората понякога са виждали дух на момиче гледащо към морето и чакащо своя баща, който явно е бил моряк. Хана направила десетина снимки на мястото. Когато по-късно ги разглеждала, на една и само на една от тях, видяла това странно момиче с изцяло черни очи (бел. Г.Б.: на мен по-скоро ми прилича главата ѝ на череп с празни очни кухини).За първи път, когато видяла снимката Хана, много се разстроила и започнала да плаче. Дори отишла няколко дни да спи при нейна приятелка.

Историята не свършва до тук. Младата жена твърди, че момиченцето я е обсебило и често се явява в сънищата ѝ.

"Когато съм в тъмна стая, се страхувам, че духът се спотайва в ъгъла, понякога имам чувството, че наистина е така."

Аз ще бъде скептичен, но не за самата снимка, която наистина е странна, а за "продължението" - мисля, че Хана си самовнушава.

http://misterika.blogspot.bg/2016/12/blog-post_25.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите