Карта "Мистерика"

Go down

Карта "Мистерика"

Писане by Георги on Чет 12 Яну 2017, 05:07

Първо нововъведение за новата година. Нанесох редица читателски истории върху карта на Гугъл. Може да я видите тук:

Карта "Мистерика"

Идеята е да има по-лесен достъп до историите в блога, повечето маркери имат линкове в тях. Все още не всички истории са нанесени - за някои не знам точно къде са се случили (те са от типа "като бях на село видях в небето...", "в апартамента се случи следното ..." и т.н.). Ако съм публикувал ваша история в "Мистерика", но я няма на картата, можете да ми пишете, за да уточним местоположението и да я поставя и нея.

Имайте в предвид, че повечето маркери са приблизително поставени (точност до град / село, но не и квартал / местност), едва 4-5 са на мястото на реалното случване. Но дори и така пак успях да направя географски анализ и да изскочи нещо интересно.

Припомнете си тази история публикувана в "Мистерика" през 2013 и случила се 5 години преди това:

Вероятно наблюдение на НЛО в Стара Загора от преди няколко години

През 2016 дори посетих мястото:

Разследване на стара читателска история + нова история

А ето, че сега благодарение на картата, се установи нещо много интересно.Мястото на наблюдението е в близост до черква, макар че понякога НЛО са забелязвани близо до свещени места, не на това исках да обърна внимание, а на отбелязаната със сиво сграда в ляво. Оказа се, че това е изоставен строеж, един от многото подобни символи на прехода и дивия капитализъм от 90-те. Бизнесмен искал да строи хотел, дори започнал градежа, но в крайна сметка общината го спряла. Недовършената конструкция стои така от години - нито продължава да се строи, нито я бутат. Но винаги е добре оградена! Защо, след като се води за зарязан строеж?

Когато разбрах горната информация, веднага се сетих за нещо подобно, което друг читател ми е разказвал. В софийския квартал Обеля също има "изоставен" строеж зарязан преди много години. Също над него са виждани НЛО. И също се пази изключително добре - със заграждения и дори охрана.

Не е ли странно? Предполагам и сами знаете как изглеждат повечето изоставени строежи - разпадащи се и без никакви пречки за влизане в тях - редовно стават свърталища на клошари и наркомани. Защо обаче тези две започнати и недовършени сгради се пазят добре и защо над и около тях са виждани НЛО?

Вероятно наблюденията на НЛО на тези места са чисто съвпадение. А сградите може би се пазят, защото собствениците им все пак се надяват някога да продължат със строителството. И все пак нека малко да поспекулираме, поне е забавно. Ами ако "бизнесмените свършили парите или получили отказ" е история само за параван? Дали това не са някакви секретни обекти (бази?). Нещо като български "Зони 51"....

Е, едва ли чак има мъртви тела на извънземни и тайни технологии в тези секретни станции, едва ли има каквото и да било, но все пак не може да отречете, че ако не друго, то продължавам да нищя стари случаи и съм приел присърце това да бъда сериозен паранормален изследовател, до колкото ми позволяват възможностите.

http://misterika.blogspot.bg/2017/01/blog-post_12.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите