От архивите: чудовището-тиква

Go down

От архивите: чудовището-тиква

Писане by Георги on Съб 28 Яну 2017, 04:47

ова е една история случила се на 8 ноември 1958, събота. Чарлз Уетзел карал своя буик по Норт Мейнстрийт в Ривърсайт, Калифорния, САЩ. Бил близо до река Санта Ана и пътят в този участък бил наводнен, затова карал бавно. Не стига това, ами и радиото в колата му започнало да пращи и пука от някакви смущения.

Внезапно Уетзел видял, че отпред точно по средата на пътя е застанало някакво ужасно същество. Човекът спрял автомобила. Съществото имало човекоподобна форма, стояло на два крака, а главата му приличала на тиква. Очите му светели. Устата му била голяма и донякъде наподобявала клюн. Било покрито сякаш с листа или просто да му е била такава кожата. Краката на създанието не започвали от долната част на торса, както е при хората, а отстрани на тялото му. Ръцете му били дълги и мускулести.

Внезапно чудовището надало силен вик и се втурнало към буика. Започнало да драска предното стъкло. Уетзел имал пушка в колата си, но не искал да я ползва, не защото се страхувал, че ще нарани създанието, а защото се опасявал, че ще потроши на парчета стъклото и чудовището ще го докопа. Вместо това човекът настъпил педала, съборил нападателя и минал през него. Дори усетил как гумите минали през едрото тяло.

Чарлз Уетзел уведомил полицията, която приела много сериозно случилото се. Те изпратили не само полицаи, но и кучета-следотърсачи. Чудовището не било намерено - живо или мъртво.

Коментар Г.Б.: Измама на Чарлз Уетзел ли е всичко това? Едва ли би рискувал да му повдигнат обвинения за подаване на фалшив сигнал. Така че едва ли нарочно си е измислил всичко. Може обаче да е имал халюцинации. Не се знае дали полицаите са го подложили на тест за алкохол или наркотици. А може всичко да се е разиграло точно така както е описано от Чарлз. Къде тогава е тялото? Може би е отнесено от придошлата вода и е потънало в тинята на реката. А може би такива паранормални същества не умират толкова лесно. Човекът-тиква се е изправил, иступал се е и е решил, че не си струва вече да плаши хората по по затънтените пътища, номерът се е изтъркал. Вместо това може би е решил след няколко десетилетия да стане министър-председател в малка балканска страна. Ето на това вече му викам Хорър.

http://misterika.blogspot.bg/2017/01/blog-post_28.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите