Хора продължават да намират монети в Макбук компютрите си

Go down

Хора продължават да намират монети в Макбук компютрите си

Писане by Георги on Пет 03 Фев 2017, 05:27

Още от 2010 започват да се появяват съобщения в Интернет оставени от притежатели на лаптопите Макбук произведени от Ейпъл. Хората твърдят, че са намирали монети в своите компютри, обикновено при оптичните дискови устройства. Някои са видими и без да се разглобява напълно компютъра, достатъчно е да се махне долния капак.

Какво, по дяволите, правят тези парички там? Според една теория, те са попаднали случайно - хората си носят лаптопа в раница или чанта, където има и дребни монети и те са се промушили през цепнатините. Не познавам някой, който да си държи стотинките в чантата за лаптопа, но кой знае, има всякакви хора. Тази хипотеза все пак се подкрепя от факта, че монетите са от различни страни, често от държавата, в която живее съответният притежател на компютъра.

По-вероятно е обаче паричките да са поставени още при самото производство на машината. За това говори фактът, че почти винаги са на едно и също място. Но защо? Каква функция изпълняват? От Ейпъл засега не са коментирали.

Хей, ако имате Макбук, да не вземете сега да го отворите и да търсите монети? Не си правете този експеримент.http://misterika.blogspot.bg/2017/02/blog-post.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите