Очите в тъмното

Go down

Очите в тъмното

Писане by Георги on Чет 09 Мар 2017, 05:05

От Phantoms & Monsters.

Аз живея във ферма в южно Охайо, на 10 мили северно от Чиликот. Имам 5 акра земя и 3 кучета. Една вечер търсех кучетата, обикновено те се скитат из полето. Повиках ги и чух техния лай от едни храсти на няколко десетки метра. Насочих диодното си фенерче натам и ги видях да тичат към мен. Нищо необичайно, не тичаха така все едно са уплашени. Заедно се прибрахме и застанахме на верандата, те взеха да си лижат лапите както обикновено.

Нямам лампа на верандата, защото искам да виждам звездите. Въртях фенерчето наоколо из задния двор и внезапно осветих две обекта. Бяха поне 60 сантиметра в диаметър, отдалечени на 15-20 сантиметра едно от друго и на над 3 метра от земята. Бяха на 30-40 метра отдалечени от къщата ми.

(Коментар Г.Б.: Не бих нарекъл "очи" нещо, което е 60 сантиметра в диаметър и на 3-4 метра над земята, за мен това са си НЛО. Може би в оригиналната статия ги наричат "очи", защото са две едно до друго)

Не се виждаше нещо да ги поддържа във въздуха. Два обекта, които ме караха да се чувствам така все едно гледам в две големи очи в тъмното. Аз съм човек на логиката и съм работил по инженерни / научни дейности през целия си живот и видяното ме въодушеви. Не чувствах да имат зло излъчване, а и кучетата по никакъв начин не реагираха.

Обектите не излъчваха светлина, само я отразяваха. Започнах да си правя експерименти. Взех си пушката, която държа до задната врата и я насочих към очите. Казах "може би ще ви гръмна!". Очите веднага изчезнаха (затвориха се?). Помислих си - "о, боже, те разбират английски!". Свалих пушката към земята и казах - "обещавам, че няма да ви нараня". Очите отново се появиха. След това взех да ги осветявам с различни видове светлина, за да съм сигурен, че не излъчват, а само отразяват светлината. Синя диодна светлина, жълта и т.н. Не винаги обаче очите отразяваха същия цвят.

Това продължи около 15 минути, "очите" нито веднъж не мигнаха, освен когато се затвориха докато ги заплашвах с пушката. След това сякаш бавно започнаха да се въртях на дясно от мен. На 90 градуса изчезнаха. Съжалявам, че нямах камера да ги заснема.

След няколко нощи един приятел и приятелката му ми дойдоха на гости. Докато са се изкачвали по пътя към дома ми, автомобилът им е осветил "очите" във въздуха. Жената се разпищяла. Тя е убедена, че това е демон и от тогава не е стъпвала у нас. Аз съм се сблъсквал със злото през живота ми и не почуствах злина да се излъчва от очите. Мисля, че каквото и да бе това, то просто бе любопитно, така както и аз бях любопитен. И до днес често излизам с фенер навън и осветявам наоколо, но не съм виждал отново очите.

http://misterika.blogspot.bg/2017/03/blog-post_9.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите