Сфери и двойници

Go down

Сфери и двойници

Писане by Георги on Сря 12 Апр 2017, 05:10

История от Америка.

Това бе по времето, когато децата ми бяха още малки, ние виждахме често някакви бели сфери да летят по коридора и да минават директно през входната врата, дори когато е затворена. Бях забелязала, че децата бяха започнали да стават по-буйни, но не свързвах тогава тези неща, все пак те бяха в пубертета. Тогава обаче се случи нещо странно, едната ми дъщеря вече бе станала на 14 и бяхме само двете с нея в къщата.

Бях в банята една сутрин, миех си ръцете, оправях се и т.н. Вратата бе отворена и видях детето да минава по коридора и да влиза в моята спалня, тя бе облечена с моята нощница.

Повиках я по име, но не отговори. Излязох от банята и влязох в спалнята. Там нямаше никого! Учудих се къде по дяволите по пандите е изчезнала. Отново я извиках и тя ми отговори от нейната стая:

"Мамо, викаш ли ме?"

Отидох в стаята ѝ и тя беше там - лежеше на леглото си и слушаше музика. Бе облечена в собствената си нощница. Казах ѝ, че съм я видяла как минава по коридора покрай банята и влиза в моята стая облечена в моята нощница. Тя каза, че не е излизала от стаята. След тази случка дъщеря ми изпадна в депресия.

Не съм убеден, че двата феномена (сферите и двойникът) са свързани, но във всеки случай тази къща е била интересно място за живеене. А самата история толкова ме вдъхнови, че реших да направя нещо като "меме" (шегаджийска графика) съставена от други изображения.http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_12.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите