Въоръжен рептил край пътя

Go down

Въоръжен рептил край пътя

Писане by Георги on Пон 24 Апр 2017, 05:10

Това е разказано от човек на име Роберт Балард. Място на действието - Юма, Аризона. Годината е 2002.

Аз съм ветеран от Виетнам, освен това служих 6 години в НАТО в Германия. След това изкарах курсове и станах шофьор на камион. Практикувах професията 20 годиини, описаното се случи в последната година преди да се пенсионирам. Бе 7 май 2002 около 4:30 сутринта. Тъкмо бях натоварил и потеглях от Юма. На изход 140 на междущатския път 8 осветих някаква фигура в тъмното. Спрях и се загледах. Това бе някакъв едър хуманоид, който държеше животински труп в ръце. Съществото пусна животното, обърна се към камиона и се загледа за 4-5 секунди в мен, след което взе да се приближава. Аз веднага заключих вратите на камиона. Създанието спря на около метър от камиона, главата му бе на едно ниво с прозореца, следователно трябва да е било около 2.20 високо.

Грабнах фотоапарата и се опитах да го снимам, но тогава това същество насочи ярка светлина към мен, която ми пречеше да виждам. След това взе да се отдалечава.

Това е снимката, която шофьорът се е опитал да направи, както и рисунка съставена от него по спомени.

По това време слънцето вече взе да се показва. Видях на къде се беше насочило създанието. То вървеше към голям черен обект намиращ се на пуст паркинг край пътя. Не видях точно как влезе в него, просто изчезна. Обектът взе да се издига безшумно. Нещо червено излизаше отдолу и отстрани на НЛО-то, на фона на небето успях да видя, че обектът е триъгълен. След малко ускори до невероятна скорост и изчезна в далечината за 3 секунди.

След 5 минути се осмелих да сляза от камиона. Намерих животинския труп, който съществото държеше и го снимах. През следващите месеци щях да направя още курсове между Ню Йорк и Юма и щях да видя и други подобни убити животни.http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_24.html


_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите