Свръх странни случаи с НЛО и същества

Go down

Свръх странни случаи с НЛО и същества

Писане by Георги on Сря 26 Апр 2017, 05:04

Това да видиш НЛО си е странно само по себе си. Но понякога нещата са дори по-странни и от обикновено. В това се убедил и Джон Тимерман, който между 1980 и 1992 представил пътуваща изложба с НЛО фотографии в 92 различни мола в САЩ. Още в първия мол разбрал, че хората идват не просто да гледат снимките, ами и да разказват свои преживявания. Затова Тимерман взел да записва разказите им. Повечето от тях са "нормални" истории - светлини в небето и т.н. Но има и свръх странни случаи. Следват три от тях.

Август 1976. Посред бял ден човек намиращ се на хълмовете близо до Медфорд, Орегон видял две ярки светлини да се приближават по безоблачното небе. Скоро видял, че това са два блестящи диска - плоски отдолу и извити отгоре (класически тип летяща чиния). А най-странното от всичко било това, че те носели старинен бомбардировач от Втората световна война. Крилата му били подпрени върху дисковете, а перките му не се въртели - буквално го носели. От къде са го взели? Дали тези НЛО не идват през портал на времето буквално от Втората световна война?

1949. Човекът, който разказва това, служел във Втора танкова дивизия базирана в Кемп Худ (днес - Форт Худ Милитари Ризърв) в Тексас. В продължение на месец той бил сложен да пази празно място оградено с мрежа. То се намирало на близко плато и буквално било гола земя. Една нощ обаче видял как без шум към платото се приближава някаква светлина, която взела бавно да се спуска. Изведнъж земята се разтворила и светлината потънала в нея, след това отново се затворила.

Следващият случай не е свързан с НЛО, а с някакво същество / портал. Индианополис, Индиана, 1977. Човекът бил във всекидневната си, когато усетил "заряд във въздуха". Обърнал се и видял нещо изумително. Във въздуха имало нещо като светеща линия и от нея излизали част от ръка, рамо и част от торса на някакво нечовешко създание. Тази линия изглеждала като граница между нашия свят и някакъв друг свят. Почти веднага съществото се прибрало зад линията, която изчезнала. Същото нещо се случило отново след година и половина.

Тези истории са описано в блога "Malcolm's Musings: Anomalies". Собственикът на този сайт е решил да добави и още една по-нова история, сякаш тези три невероятни разкази не са достатъчни.

Това е разказано на списанието "Fortean Times" от калифорниец през 2004. Инцидентът се е случил няколко години преди това. 20-30 човека снимали любителски филм. През въпросната вечер всички се били натъпкали в апартамент където пиели, пушели марихуана, купонясвали. Било към 11:30 през нощта и човекът и негова приятелка били все още будни. Внезапно забелязал как нещо се движи близо до вратата на малък килер, който хората ползвали за пушене на трева. Черно пипало излизало под вратата на килера и се опитвало да сграбчи нещо. Скоро се прибрало обратно. Човекът щял да си помисли, че това му се е привидяло, но погледнал приятелката си и я попитал дали и тя е видяла нещо. Тя казала, че е видяла и затова двамата веднага избягали от там.

Аз също се въодушевих и на свой ред ще добавя една история. Това е един от първите читателски случаи публикувани в Мистерика още през далечната 2009, оригиналният "правопис" е запазен.

Беше Август, 2009-та година някъде към 10 часа бяхме аз и баща ми близо до Русе на вилата на един негов познат... Излязохме навън с баща ми и той забеляза нещо в небето, показа ми го и ми каза че го помислил за НЛО! Изглеждаше като самолетите през нощта но стоеше на едно място, тогава отидох да си взема бинокъла защото изглеждаше че беше близо тъкмо тръгнах към къщата и то почна да се движи! Погледнах го и замръзнах то направи един кръг и мина точно над къщата и се оформи нещо като спирала всичко стана бяло като на нова година и изчезна... Повече не го видяхме само чухме че над мястото където изчезна била оформена дупка и вътре пръста била замръзнала...

http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_26.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите