Странна дупка в Аризона

Go down

Странна дупка в Аризона

Писане by Георги on Чет 27 Апр 2017, 05:18

На 4 април в местните медии в Аризона гръмва новината, че жена и нейният малък син са открили странна перфектно кръгла дупка в пустинята Тонопа в близост до техния дом. Нямало никакви предупредителни знаци наоколо, а дъното не се виждало.

Една телевизия е изпратила екип на мястото, който е спуснал камера до дъното, което е на около 9 метра от повърхността. Долу имало разни боклуци, някаква кутия, една кофа и поне един камък. Кладенец ли е това? Снимките са показани на експерт, който е казал, че не му прилича на кладенец.

Собственикът на парцела, където е намерена дупката, се оказало, че е правителствена агенция - Бюро за управление на земята. Само 24 часа след появата на новината, те изпратили машини, които засипали дупката.Защо толкова бързо са реагирали и са засипали дупката? Само от съображения за сигурност ли? Някой да не падне в "кладенеца". Помолени за коментар, от въпросното Бюро единствено са казали, че през 50-те година на ХХ век парцела е бил собственост на Федералната авиационна администрация. Странен коментар, какво искат да кажат с него? Нима дупката стои още от тогава?! Добре, че не са казали, че земята е била някога на НАСА, тогава нещата щяха да са повече от съмнителни.

Теории не липсват. Някои хора спекулират, че дупката е свързана с намиращата се недалеч атомна електроцентрала Пало Верде, която е най-голямата в САЩ. Други мислят, че това е затворен вход към някогашна златна мина, а трети са го ударили директно на хумор.http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_27.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите