В САЩ НЛО случаите се докладват дори на горските

Go down

В САЩ НЛО случаите се докладват дори на горските

Писане by Георги on Съб 29 Апр 2017, 03:50

Описаните тук случаи по-принцип вероятно лесно биха могли да бъдат обяснени - дрони, луди хора и т.н. Друго обаче ми направи впечатление - на кого са докладвани. На Американската горска служба (демек на горските)! Не стига това ами тази информация е била почти засекретена, един изследовател се е докопал до нея едва след като е пуснал искане по закона за достъпа до информацията. Я си представете нашите горски да събират такова инфо и дори да го класифицират като "секретно". Макар, че като се замисля, може би някои от нашите горски вероятно са виждали странни неща по затънтените гори - дано някой от тях някога намери сайта и да се свърже с мен.

Джон Грийнуалд е човекът стоящ зад сайта The Black Vault . Разгледах този сайт, не е лош - посветил се е на това да измъква от властите правителствени тайни свързани с извънземните. Браво на Джон, кой би се сетил да отправи искане на една агенция като Горската служба, обикновено всички изследователи пращат запитвания на НАСА, военните и т.н. Находчивостта му е била възнаградена - получил е цели 20 страници със случаи.

Между другото, аз също се опитах да направя нещо подобно през 2015:

Личен опит с МВР и закона за достъп до обществена информация

Грийнуалд е отправил запитването си през ноември 2016, отговорът е дошъл през февруари 2017. Има дори приложена снимка.

На 12 септември 2015 неназован човек е посетил езерата Туин Лейкс намиращи се сред гората Бигхорн. Направил редица снимки, но докато бил там нито видял, нито чул нещо странно. Едва по-късно докато разглеждал фотографиите, видял този странен обект в небето. Помислил си, че може да е дрон и потърсил в Интернет подобни модели дронове, но не намерил. Затова изпратил снимката на горските, с въпроса "какво е това?". Горската служба не е посочила какво е отговорила на човека или дали въобще му е върнала отговор.Следващият случай е свързан с военна база намираща се в гората Кутенай (Kootenai). Тя е била действаща между 1952 и 1960 година като част от мрежата радарни станции за ранно предупреждение в случай на идващи ракети откъм СССР. Според написаното, на 1 септември 1952, около 4:45 сутринта, няколко военни са наблюдавали две малки светлини променящи си цвета. Скоро светлините станали черни силуети, които продължили да летят отривисто из утринното небе в продължение на около час. Радарният отсек пък засякъл "черен обект с формата на пура" (кораб-майка?).

Базата на сателитна снимка:Следващият свръхсензационен случай е свързан с Каньона Салт Ривър намиращ се в гората Тонто в Аризона. Човек се обадил на горските сутринта на 30 декември 2013, който твърдял, че е видял как хора и извънземни строят секретна база в каньона. Освен това бил виждал миниатюрни стелт самолети, НЛО и как извънземните ядат хора. Дори бил намерил отрязана човешка глава. Имал снимки на всичко това.

Обаждащият се казал, че е на 60 години, не е луд и не взима наркотици. Дообре, повярвах му.

То хубаво разни откачалки се обаждат на горските и така се появяват смешните случаи като горния, но всичко това има и лоша страна. Откачалките заемат телефонната линия и така пречат на други, които искат да съобщят за нещо важно и сериозно - като например за възникнал горски пожар.

Последната описана история е на границата на този тип важни случаи. На 24 юни 2012, около 11:50 през нощта някой се обадил и казал, че метеор или космически боклук е паднал в гората Джордж Вашинтгон и Джеферсън и е предизвикал пожар. В последствие се установило, че огънят е предизвикан от светкавица.

http://misterika.blogspot.bg/2017/04/blog-post_29.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите