Мъже в черно са се интересували от Нийл Армстронг

Go down

Мъже в черно са се интересували от Нийл Армстронг

Писане by Георги on Чет 04 Май 2017, 05:06

Нийл Олдън Армстронг (1930-2012) е американски астронавт на НАСА, участник в два космически полета, първият човек стъпил на Луната (1969). Интересно, но от същата година - 1969 до 1985 ФБР започва да води активно досие на Армстронг. Защо ли? Именно в това вече разсекретено досие изследователят Ник Редфърн е отрил описаният по-долу случай.На 2 февруари 1976 агент на ФБР от Синсинати изготвя доклад за нещо случило се няколко дни по-рано.

На 29 януари 1976 полицейски детектив [името е изтрито] от Лебанон, Ахайо е получил обаждания от няколко човека работещи в градската управа, включително и от неговата майка. Те разказали, че предишния ден двама мъже, негър и бял, са се появили в кметството и са задавали въпроси за Нийл Армстронг, който е жител на града. Питали са къде живее, колко деца има, в кое училище ходят децата му, колко често яде в ресторанта "Златното агне" и т.н.

Двамата твърдели, че са просто туристи и са дошли в Лебанон, за да направят малко снимки. Не е казано какъв е бил цветът на дрехите им, а само, че са били "добре облечени", което навежда на мисълта, че са носели костюми (а костюмите в 90 процента от случаите са черни или най-малкото тъмни). Негърът носил верижка на врата с четвърт луна и звезда (препратка към космоса?).

Тези мъже са се държали като типични "мъже в черно" - задавали са странни въпроси, интересували са се от човек летял в космоса и т.н. Кои са били те? Очевидно не са от ФБР, защото агенцията няма да описва посещение на свои собствени агенти. Може би са били от друга агенция? Може би са били руски шпиони? Едва ли, никой шпионин не би се набивал така явно на очи, истинските агенти са прикрити. Извънземни ли са били?

http://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_4.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите