Странни детайли около изчезването на бразилски студент

Go down

Странни детайли около изчезването на бразилски студент

Писане by Георги on Съб 06 Май 2017, 05:59

На 27 март т.г. изчезва бразилският студент Бруно Боргес. Това по принцип не е нещо необичайно за Бразилия, където нивата на престъпност са високи. В този конкретен случай обаче има смущаващи детайли. Неговата стая е покрита от пода до тавана с писаници и символи обхващащи теми като окултното, извънземните и алхимията. Не ми стана съвсем ясно това стая в общежитие ли е или в неговия дом. Ако е второто, до онзи момент родителите не са ли забелязали, никога ли не са влизали в помещението?Освен това Боргес е оставил и 12 шифрирани ръкописа, всеки номериран с големи червени латински букви.Полицията е открила, че един приятел на Бруно му е помогнал в шифрирането на текста. Оказва се, че изчезналият е смятал, че му е поставена тайна мисия от някакви по-висши същества. Освен това е търсел смисъла на живота и се е интересувал от астрални проекции (каквото и да значи това). Бруно е твърдял, че може да се "проектира" (в друго измерение? в друго място в пространството?), когато пожелае.

Какво все пак се е случило с младежа? Полицията смята, че човек с неговата интелигентност и наличие на пари (семейството му е богато) лесно може да напусне страната незабелязано.

Дали не се е самоубил? Така със сигурност се е "проектирал"...в ада.

А може все пак изчезването му да с изцяло криминален характер. Поредното отвлечено богаташко синче, за което някой ще иска откуп. Може пък откупът вече да е поискан, просто семейството да пази това в тайна.

А може наистина Бруно да се е проектирал в друго измерение, където в момента да изпълнява мисията поставена му от извънземните....http://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_6.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите