Странното момиче на детската площадка

Go down

Странното момиче на детската площадка

Писане by Георги on Пон 08 Май 2017, 06:07

Бе лятото на 1991. Аз и мой приятел се мъчехме да се измъкнем за малко от неговата приятелка, защото тя наистина бе голяма досада. Имаше две-три места в града, където често се криехме от нея. През въпросния ден отидохме в парка, който граничи с дивата природа, след това е магистралата. Това е в северната част на метрополиса Сейнт Луис.

Седяхме и си говорехме. Приятелят ми се оплакваше от гаджето си. Внезапно я видяхме да се задава с автомобила си. Прикрихме се и наблюдавахме как се оглежда за нас. Отмина без да ни забележи. Изправихме се и видяхме, че на детската площадка в близост се е появило едно момиче (млада жена). Спогледахме се с моя приятел - тя само преди миг не бе там. Не можахме да я разгледаме добре, защото вече бе притъмняло.

Тя седна на една от детските люлки. Решихме да се приближим и да я заговорим. Тя се бе хванала за синджирите на люлката, главата ѝ беше наведена напред и косата ѝ прикриваше лицето. Попитахме я какво по-дяволите прави тук. Каза, че просто искала да се разходи. Като я попитахме от къде е дошла, тя посочи към дърветата. Учудихме се, че толкова късно се скита сред гората. Тогава тя каза нещо странно - че не е минала през дърветата, просто идвала от тази посока. Няма как да дойде от там без да мине между дърветата, беше странно твърдението ѝ.

Попитахме я от къде е и тя каза "Фъргюсън". Припомнихме си, че този град е на десетина километра и трябва да е пресякла магистралата. Тя каза, че не го е правила.

Отново я заговорихме - дали си има приятел. Каза "да, той е страхотен и има чисто ново Ти Ей". Така наричаха спортните автомобили Транс Ам, които са доста скъпи, затова я попитах "За кой се мисли, Бърт Рейнолдс (известен американски актьор) ?" Шматката отговори, че автомобилът на приятеля ѝ е кафяв като на Бърт Рейнолдс. Ние с моя приятел се спогледахме - вече не правеха кафяви Транс Ам, как може да притежава нов такъв?!

Момичето каза, че трябва да тръгва и стана. Опитах се да видя лицето ѝ, но не успях. Дали е имала изцяло черни очи? Тръгна към гората. По принцип има ограда, която отделя парка от дивото, но някой я е срязал на едно място. В мига, в който момичето стигна до оградата, тя просто изчезна. Не в смисъл, че се скри, а сякаш изчезна в друго измерение. Но кой знае, може наистина да идва от друго измерение, в което приятелят и има чисто нов кафяв Транс Ам.

http://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_8.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите