Зловеща птица и загуба на време

Go down

Зловеща птица и загуба на време

Писане by Георги on Пет 19 Май 2017, 05:51

Тази история малко ми прилича на измислена крипипаста (може би защото е разказана в трето лице), но кой знае...


Кери и майка ѝ били посетили университета в Рено и сега се връщали. Било късно през деня. Били някъде по средата на пътя свързващ Рено с Лас Вегас. Шофирала Кери.

Забелязали червени следи по асфалта, все едно нещо е влачено по пътя. След малко забелязали черна фигура отстрани на пътя, била с височината на по-голямо дете. Кери намалила, за да могат да разгледат по-добре. Съществото се обърнало към тях и ги погледнало.

"Това бе най-голямата птица, която някога съм виждала", разказва Кери. Създанието имало червени очи (отново Мотман?), до него имало разкъсан труп на някакво животно. "Птицата" разперила крилата си и размахът им бил по-голям от дължината на автомобила, поне така твърди Кери, но "на страха очите са големи". Съществото излетяло във въздуха като минало директно над колата.

Двете жени доста се уплашили, след 20 минути достигнали до бензиностанция и спрели. Били шокирани да разберат, че са в Карверс, Невада. Този град не е на пътя свързващ Рено и Лас Вегас. Нямат спомен да са се отклонявали от маршрута си. Не само, че не били на правилното място, ами и им се губило време. Когато видели странната птица, слънцето залязвало, но все още било светло. А сега бил пълен мрак. Били се минали цели 4 часа, а те си мислили, че са 20 минути.

http://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_19.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите