Русия е активирала три мистериозни сателита

Go down

Русия е активирала три мистериозни сателита

Писане by Георги on Сря 31 Май 2017, 05:41

През 2014 и 2015 Руската федерация изстрелва няколко мистериозни сателита в орбита около Земята. Още тогава се появяват първите конспирации, че това може да са секретни оръжия. По принцип до колкото помня, имаше някакъв международен договор, според който космическото пространство е демилитаризирана зона, ама нито САЩ, нито Русия го спазват.

След като заемат позиции, тези няколко руски сателита "изпадат в сън" - нито предават сигнали, нито се движат, нищо. Единствено през 2015 единият от тях (2014-28E) извършва кратка маневра, за да се препозиционира.

Наскоро обаче същият сателит 2014-28E (в руските среди е известен като Космос-2504) е започнал отново да се движи. Това се е случило докато е преминавал покрай останките на 1999-025DPP, китайски метеорологичен спътник. Историята на китайският сателит също е интересна, през 2007 самите китайци го удариха с ракета земя-космос, за да пробват това свое ново оръжие. Случайно ли е, че сега руската техника е активирана в близост до него?

Няколко дни по-късно още два руски мистериозни сателита са се активирали.

Според някои експерти, и трите сателита са просто научни прототипи имащи за цел да пробват нови техники за позициониране и придвижване на орбитални обекти. Няма логика в това - ако ще изстрелваш сателит с научна цел, веднага след като заеме своята орбита, ще започнеш с експериментите, няма да го оставиш две години "да спи".

Най-вероятно тези руски спътници имат за цел унищожаването на други сателити. Което е яко - Третата световна война ще се води и в космоса, а аз ще се заредя с бира и пуканки и ще гледам през телескопа как янките и рашките се бухат в близка земна орбита. А може би и жълтурите ще участват в битката? А защо не и извънземните...

Във всеки случай, ако нямате добър телескоп, сега е момента да инвестирате в такъв.http://misterika.blogspot.bg/2017/05/blog-post_31.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите