Два гигантски хуманоидни прилепа в Чикаго

Go down

Два гигантски хуманоидни прилепа в Чикаго

Писане by Георги on Пет 02 Юни 2017, 05:47

Ако сте следили сайта през миналия месец, вероятно знаете, че напоследък в американския град Чикаго хората виждат странно летящо същество. В първите случи го описваха като гигантски бухал (със светещи очи), след това като прилеп. Тъкмо се питах дали няма нови случаи и попаднах на описания по-долу. Има дори известно развитие - за първи път съществата са две.

Бяхме на брега и чакахме моя приятел да завърже лодката на баща му на дока. Седяхме около една маса за пикници и разговаряхме. Тогава чухме силен писклив звук, последван от втори още по-силен. Тогава видяхме голям прилеп във въздуха. Бе изцяло черен и идваше от към моста. Започна да кръжи над водата. Недалеч летеше един хеликоптер на бреговата охрана, но мисля, че те не забелязаха съществото, защото машината продължи да лети към планетариума Адлер.

Съществото изпищя пак и почти веднага към него се приближи втори прилеп. Летяха в "осморка" един около друг. Изглеждаше като танц и всъщност бе доста красиво, въпреки че бе странно.

Бяхме се загледали и не усетихме кога моят приятел се е приближил. Той ни стресна и ние изпищяхме. Мисля, че прилепите ни чуха, защото полетяха надолу към водата. Мислехме, че ще цамбурнат в нея, но в последния момент полетяха хоризонтално към моста.

Целият инцидент продължи 1-2 минути. Бе страшно, не знаехме какви са тези същества, но изглежда те се интересуваха един от друг, а не от нас. На брега имаше и други почиващи си хора, не може само ние да сме ги видели. Гигантски прилепи ли бяха, гаргойли или просто хора облечени в летящи костюми?http://misterika.blogspot.bg/2017/06/blog-post_2.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите