Изчезвания от превозни средства: Джеймс Тетфорд

Go down

Изчезвания от превозни средства: Джеймс Тетфорд

Писане by Георги on Пон 24 Юли 2017, 05:34

Джеймс Тетфорд от Върмонд, САЩ е ветеран от Втората световна война. Още преди да изчезне с него се случват странни неща. Веднъж в началото на 40-те години на ХХ той се прибира у дома си и разбира, че 28-годишната му съпруга Пърл е изчезнала без следа. Тя никога няма да бъде открита. Все пак не трябва да изключваме и възможността жената сама да е избягала и да се е покрила заживявайки нов живот. Тетфорд е два пъти по-възрастен от нея - по времето на изчезването ѝ е на 56.

Изчезването на Пърл хвърля Джеймс в тежка депресия. В крайна сметка през 1947 той ще се премести да живее в дом за ветерани в град Бенингтън.

През 1949 той решава да посети свои роднини в Сейнт Албънс. Датата е 1 декември. След като малко им погостува, той хваща автобус, за да се прибере обратно в Бенингтън. Автобусът е препълнен, много хора виждат как Тетфорд си купува билет и се качва. Тази междуградска линия не спира в междинни точки, директно прави курс Сейнт Албънс - Бенингтън. Когато бусът стига в крайната си цел, Тетфорд го няма, само багажът му е наличен, както и отворено разписание поставено върху седалката му. Никой не го виждал да слиза някъде (а и не са спирали никъде), нито пък да скача. Просто сякаш се е стопил във въздуха и никой не е забелязал кога е станало това, дори другите пътници в близост до него. 14 човека последно си спомнят, че са ги видели да спи на седалката си.

Още по-загадъчно е това, че не става въпрос за изолиран случай. Между 1945 и 1950 поне още няколко човека изчезват в югоизточната част на Върмонд (макар и не от превозни средства). Мястото ще започне да се нарича "Триъгълникът Бенингтън". Аномална зона ли е това? Може би там са се отворили процепи във време-пространството и хората просто са пропадали в други измерения? След 1950 тези цепнатини някак си са се закърпили (или някой или нещо ги е закърпило?) и затова няма повече изчезвания?http://misterika.blogspot.bg/2017/07/blog-post_24.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите