Сфери се издигат от английски парк

Go down

Сфери се издигат от английски парк

Писане by Георги on Съб 05 Авг 2017, 06:27

Това видео е заснето с дрон летящ над парк в Манчестър. На забавен кадър се виждат странни светли сфери, които сякаш излитат от дърветата. Интересното е, че това се е случило посред бял ден. Много от скептичните обяснения почти напълно отпадат. Сферите се движат твърде бързо, за да са балони или семена. Не се виждат никакви крила, за да са птици, а и са твърде бели за да са насекоми (насекомите като цяло са с тъмни окраски).Какви не-скептични обяснения тогава остават? НЛО е едно редовно обяснение. В Интернет обаче една друга теория набира все повече популярност относно този случай - духове, и то не "обикновени" духове на умрели хора, а "горски духове", свързани със самата природа и със самите дървета (познати в книги и игри като "елементали").

Във вчерашната статия писах, че по научни изчисления дърветата на Земята са повече от звездите в Млечния път! При такава бройка може да очакваме всичко от тях. И не стига това, ами поредното странно съвпадение ми се случи. В момента чета книгата "Магистрала на вечността" на Клифърд Саймък и стигнах до един пасаж, в който едни роботи са обявили война на дърветата, защото се страхуват, че те ще наследят почти изчезналото човечество като господстваща раса. Случайно съвпадение ли е, че в рамките на няколко дни попаднах на неща все свързани с дърветата? Ето и последната новина, която ми се изпречи пред очите:

Иглолистните гори у нас изчезват

А може би това е причината гората от горното видео да е изстреляла тези сфери - все по-лошите екологични условия, които застрашават дървесните видове. Човекът продължава да унищожава природата и дърветата ще са принудени да вземат мерки, за да опазят Земята.http://misterika.blogspot.bg/2017/08/blog-post_5.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите