Летяща сърна с прилепски крила?

Go down

Летяща сърна с прилепски крила?

Писане by Георги on Чет 31 Авг 2017, 05:13

Това е случай от 2010, човекът го разказва пет години по-късно - през 2015, а до мен и съответно до читателите на "Мистерика" достига сега.

Човек на име Далтън се е намирал около езерото Мичиган, САЩ. Не е бил сам, заедно с негов приятел са кръстосвали наоколо с автомобил. По онова време са били шеснайсетгодишни. Към 23:00 минавали през селска местност с много ферми. Пред тях от царевичното поле изскочила една сърна, но това не била обикновена сърна, а нещо което ги изплашило. Животното било с по-големи от нормалното размери и абсолютно черно на цвят. Най-странното било, че разперило двойка големи крила и вместо да се приземи след скока, съществото останало във въздуха. След това то прелетяло пред колата на зиг-заг, почти както летят мухите и другите насекоми, преди да се "изстреля" скоростно в небето. Далтън настъпил газта и веднага се махнали от там.

След 15 минути се успокоили и спрели, за да обсъдят какво са видели. Нощните приключения на младежите не свършват до тук. Забелязали, че наблизо има поставен знак казващ, че се извършва жътва. Като типични тъпи тинейджъри решили да го откраднат. След това подкарали към близкия град Ню Милфърд. Спрели на една бензиностанция, защото били ожаднели. В този момент пред тях спрял друг автомобил - очукан Чеви. Все едно искал да ги блокира. Стъклата му били напълно черни и не можело да се види кой е вътре. Двамата младежи не посмели да излязат от своята кола, не искали разправии с местни селяндури. След няколко минути чевито потеглило. Далтън и приятелят му предполагат, че някой е видял как вземат знака за жътвата и затова ги е проследил, но не са сигурни. А може тази странна кола да има връзка със видяното странно същество. А може въобще да няма връзка с нищо.http://misterika.blogspot.bg/2017/08/blog-post_31.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите