Опасна игра: гоненица с демон в многоетажна сграда

Go down

Опасна игра: гоненица с демон в многоетажна сграда

Писане by Георги on Пет 17 Ное 2017, 06:19

Тази "игра" мислех да я подмина, твърде е измислена. Не че предишните "игри" са много реални, но тази засега е една от най-фантастичните. После обаче си представих, че я разигравам в една определена сграда и ми стана супер смешно. Как да пропусна да напиша такава глупост Very Happy (веднага след описанието на самата игра)

"Една стъпка напред" (One Step Ahead) се появява в Интернет около 2007. Самото име не е особено хващащо, затова аз прекръствам играта на "гоненица с демон в многоетажна сграда".

Може да се играе от един или няколко играча, имайте в предвид обаче, че колкото повече са играчите, толкова по-силно е това враждебно създание. Затова препоръката е да не сте повече от двама.

Играта се играе в сграда, която е поне 5 етажа и има вътрешно стълбище. Нужен ви е някакъв остър предмет и червен плат. Ще ви е нужно и някакво устройство за измерване на времето, препоръчва се механичен часовник, но и телефонът вероятно ще ви свърши работа. Намислете си желание.

Започнете играта късно вечерта. Преди да отидете в сградата, увийте острия предмет в червения плат и отрежете още едно парче материя, което да е горе-долу, колкото дланта ви. С часовника, увитият нож и парчето плат отидете в избраната от вас сграда. Поставете завитият предмет в основата на стълбището. Качете се на последния етаж, но не излизайте на покрива, през цялото време на играта останете вътре. Почакайте до полунощ. Ако на стълбището има други хора, които не са играчи, изчакайте те да се приберат по апартаментите си или да напуснат сградата. Ако в полунощ разни хора продължават да се мотаят из етажите, няма да имате възможност да проведете играта и по-добре се приберете у вас.

Няколко минути преди полунощ, помислете за желанието си докато държите парчето червен плат в ръката си. Произнесете следните думи: "Аз искам да играя с теб. Аз ти предлагам това на теб, твоето сечиво, което да използваш. Знай, че не играя на празно, а търся благодат от теб за моите беди. Ако си съгласна с това условие и всичко е както трябва, тогава появи се сега, понеже аз съм готов за твоето предизвикателство." Повторете "аз съм готов за твоето предизвикателство" още 11 пъти като последният път трябва да е точно в полунощ.

Ако ритуалът е успешен, всички врати в сградата ще се отключат и всички други хора, които не са играчи ще изчезнат. Всъщност те ще продължават да са си там - да си спят по апартаментите, но играчите на практика ще са в една алтернативна реалност, в която няма никой друг в сградата освен тях и призованото същество, което ще вземе предмета оставен от вас в основата на стълбището и с него ще ви годи да ви заколи.

Пробвайте вратите в сградата - ако не са отключени или пък се появят на стълбището отново хора, които не са играчи, ритуалът не е успешен. Извършете пречистване и се приберете у вас.

Ако обаче всичко е както трябва, започнете да се придвижвате из сградата. Дръжте парчето червен плат винаги със себе си. Не ѝ позволявайте да ви хване и да ви промуши с острият предмет! Ако ви види, бягайте! Стойте една крачка пред нея. Скрийте се някъде. Изчакайте я да отмине и излезте от скривалището си. Продължете да се движите из сградата. Не оставайте на едно място за твърде дълго. Ако ви приклещи, отбранявайте се, направете всичко необходимо, за да се измъкнете. Играта продължава до 4 сутринта.

Точно в 4 се качете на последния етаж. Дръжте парчето плат и кажете "аз доказах моите умения. В твоя и моя чест, аз сега ще се върна от където дойдох и ще си взема наградата." Слезте по стълбището. Напуснете сградата. Приберете се у вас. Чакайте, хубави неща се случват на тези, които чакат. В близко бъдеще, желанието ви ще се изпълни.

Допълнителни забележки:

- Ако сте повече играчи, не е задължително всички да оцелеят до края. Тя ще изпълни желанията на оцелелите.
- Може да ползвате асансьорите в сградата, ако има такива, но внимавайте с тях. Те може както да са спасение, така и капан, в който да ви приклещи.
- Не напускайте сградата преди 4:00 и дори не поглеждайте през прозорците навън.
- Не мамете, това много ще я разсърди.

Маменето включва:

- да си донесете сол или някакъв защитен амулет.
- да и предоставите всъщност тъп предмет.
- да си донесете оръжие и за себе си.
- да общувате с хора извън играта (по телефона)
- да напуснете сградата.

Доста измислена игра, нали? Сетих се обаче за сградата, в която работя. Тя е 10 етажа, но има офиси до 7-мия етаж. Веднъж обаче реших да се кача с асансьора до 10-тия етаж да видя какви има там и да сляза после по стълбището. Когато излязох от асансьора, леко се стреснах в първия момент. Попаднах в тъмен коридор с недовършени офиси. Изглеждаше си зловещо и без да призовавам демон или дух. Асансьорът се затвори зад мен, зачудих се дали ще мога отново да го извикам и дали въобще вратата към стълбището се отваря. Е, нямах приключения и успешно се измъкнах от недовършените етажи, но тази сграда е перфектна за паранормални "игри". А тази игра специално може да е доста доходоносна. Всички врати се отключват, казвате? Това предполагам важи и за сейфовете. И всякакви други хора изчезват от сградата. Леле, колко пари мога да прибера като мина през всички офиси и събера къде каквото намеря, па нека ме гони демон Very Happy

http://misterika.blogspot.bg/2017/11/blog-post_17.html

_________________
Docendo discimus!
avatar
Георги
Главния
Главния

Posts : 1201
Join date : 10.04.2015

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите