СЕНЗАЦИЯ! Откриха живо същество на Марс
5 posters
Страница 1 от 1
pajak- Любител на паранормалното
Re: СЕНЗАЦИЯ! Откриха живо същество на Марс
Снимката се появи в интернет случайно. НАСА не коментира информацията за откритието.
Да, защото не могат да спрат да се смеят. По-некадърен фотошоп не съм виждал.
Подкрепям Борислав. Много некадърен фотошоп. Плюс това повърхността на Марс не изглежда така, а далеч по ръжденикава, а на небето никога няма мъгла, защото няма водни изпарения. По скоро създателя на снимката е взел някой фотос от пустинята в Аризона примерно, след което го е намацал леко в някоя програмка, за да заприлича създанието на снимката (сигурно куче или котка) на нещо извънземно.
MoonWatcher- The Creepypaster
Аз мисля, че снимката си е от Марс, но е по-вероятно да си е скала, а не някакво същество.
Георги- Главния
В чуждестранните сайтове се обсъжда, че това е просто скала на Марс, не се поставя под въпрос дали е на Земята, дали е правена с допълнителни програми.
Аз също приемем, че е скала - това е един тъмен камък, а пред него има няколко по-светли, които създават излюзията за крака. Всички по-гелими камъни там са тъмни в тази част - имат сянка. По-ниските са огрети от слънцето - блестят.
Един човек се беше пошегувал, че Марс е пълен с камъни-домашни любимци
Аз също приемем, че е скала - това е един тъмен камък, а пред него има няколко по-светли, които създават излюзията за крака. Всички по-гелими камъни там са тъмни в тази част - имат сянка. По-ниските са огрети от слънцето - блестят.
Един човек се беше пошегувал, че Марс е пълен с камъни-домашни любимци
Станислав- Любител на паранормалното
Similar topics
» Вода тече на Марс
» НЛО случай от България стана световна сензация
» Неакуратни филми за Марс
» Интересна дупка на Марс
» Дискообразно НЛО на Марс
» НЛО случай от България стана световна сензация
» Неакуратни филми за Марс
» Интересна дупка на Марс
» Дискообразно НЛО на Марс