Клипове на НЛО
4 posters
Страница 1 от 1
Клипове на НЛО
Откривам официално темата.
Видео от 2 април 2015, Небраска, САЩ. Едва забележим сенчест обект преминава по тъмното небе. Какво е това? НЛО? Демон? Или нещо друго?
Видео от 2 април 2015, Небраска, САЩ. Едва забележим сенчест обект преминава по тъмното небе. Какво е това? НЛО? Демон? Или нещо друго?
Георги- Главния
Re: Клипове на НЛО
Интересно, че е точно по време на буря. Кълбовидните мълнии може да не са единственото странно нещо, което обича да стои край тях
За съжаление технологиите са толкова напреднали, че обикновени хора могат да си направят подобни самолетчета. Но кой луд ще го управлява (та било и от дистанция) в такова време? Идеята за демон ми харесва най-много.
За съжаление технологиите са толкова напреднали, че обикновени хора могат да си направят подобни самолетчета. Но кой луд ще го управлява (та било и от дистанция) в такова време? Идеята за демон ми харесва най-много.
Станислав- Любител на паранормалното
Ето един клип който правих преди около 2 години за подобен сенчест обект който преминава докато снимат епизод на Top Gear
http://vbox7.com/play:a6393e590b
http://vbox7.com/play:a6393e590b
nitroto- Конспиратор
Поразрових се, това предаване често има такива неща в небето.
Но първият клип в темата е най-интересен. Тези тук са почти сигурно самолети.
Но първият клип в темата е най-интересен. Тези тук са почти сигурно самолети.
при моя клип никой самолет не лети с такава огромна скорост
nitroto- Конспиратор
nitroto написа:при моя клип никой самолет не лети с такава огромна скорост
Никой познат ти самолет А някой експериментален? Не съм специалист и не мога да кажа дали може да се лети с такава скорост. Самолетите са твое хоби, ще ти се доверя.
Твърде много неща има вече в небето - не е същото като преди. Радиоуправляеми самолетчета, дрони, други неща. На достъпна цена всеки може да си направи НЛО
И в България съм виждал подобни на тези от последния клип. Преди три години ми се случи. След първите секунди на еуфория, че най-накрая виждам НЛО от наистина близо, бързо се усетих, че някой си играе със скъпа играчка през нощта.
И в България съм виждал подобни на тези от последния клип. Преди три години ми се случи. След първите секунди на еуфория, че най-накрая виждам НЛО от наистина близо, бързо се усетих, че някой си играе със скъпа играчка през нощта.
НЛО заснето до изригващия вулкан в Чили.
Similar topics
» Смешни видео клипове
» Музикални поздрави
» Видео-клипове от игри
» Как се вграждат YouTube клипове във форума
» Клипове на криптиди,странни същества и чудовища.
» Музикални поздрави
» Видео-клипове от игри
» Как се вграждат YouTube клипове във форума
» Клипове на криптиди,странни същества и чудовища.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите