Вашето хоби
4 posters
Страница 1 от 1
Вашето хоби
Разкажете за любимото си хоби. Може да почерпим вдъхновение един от друг.
Аз последно време си направих хранилка за птици от старо шише, на което му пробих дупка. Закрепил съм го на прозореца на блока ми и от време на време снимам птиците, които идват. Храня ги със суров, безсолен слънчоглед. Не ядат много, така че не излиза скъпо. В края на деня обикновено са изяли шепата слънчоглед, която им сипвам. За сега са идвали гълъби, синигери, кос, врабчета. Чакам нещо по-екзотично. Надявам се след време някоя птица да си направи гнездо на близкото дърво или направо на перваза
Аз последно време си направих хранилка за птици от старо шише, на което му пробих дупка. Закрепил съм го на прозореца на блока ми и от време на време снимам птиците, които идват. Храня ги със суров, безсолен слънчоглед. Не ядат много, така че не излиза скъпо. В края на деня обикновено са изяли шепата слънчоглед, която им сипвам. За сега са идвали гълъби, синигери, кос, врабчета. Чакам нещо по-екзотично. Надявам се след време някоя птица да си направи гнездо на близкото дърво или направо на перваза
Станислав- Любител на паранормалното
Re: Вашето хоби
Пиенето на бира Това обаче май не е много за раздела "Спорт"
Георги- Главния
Хобито ми е спорта.Най-много карам колело,плувам,ходя на лостове и на фитнес.
nitroto- Конспиратор
Щом провеждат състезание ,значи може да мине и за спортГеорги написа:Пиенето на бира Това обаче май не е много за раздела "Спорт"
pajak- Любител на паранормалното
Аз навремето си бях опитомил чайка.Тогава живеех на квартира на тавански етаж и тя идваше до капандурата на покрива.Хранех я редовно.Взеха да идват и други чайки когато я хранех.Обаче интересното беше ,че докато не изгони всички чайки наоколо не започваше да се храни Гледаше ме странно сякаш чакаше признание за това ,че ги е изгонила Казваше се Гошо Можех да я позная сред многото други със сигурностCuriosity написа:Разкажете за любимото си хоби. Може да почерпим вдъхновение един от друг.
Аз също много карам велосипед.Това ми е 17 подред велосипед през годините.Имал съм почти всички по известни марки велосипеди. Преди време се занимавах с Йога.Също и с лостове и леки тежести.Правех 16 коремни подред на лоста.Лицеви опори около 100.Можех да бягам без да спирам дълго време.Плуване гмуркане по слабо.Сега натоварването в професията и една физарядка сутрин ми е достатъчноnitroto написа:Хобито ми е спорта.Най-много карам колело,плувам,ходя на лостове и на фитнес.
Аз сега карам четвъртия ми велосипед.То аз от всичко съм имал по малко защото умея много да ги пазя.pajak написа:Аз също много карам велосипед.Това ми е 17 подред велосипед през годините.Имал съм почти всички по известни марки велосипеди. Преди време се занимавах с Йога.Също и с лостове и леки тежести.Правех 16 коремни подред на лоста.Лицеви опори около 100.Можех да бягам без да спирам дълго време.Плуване гмуркане по слабо.Сега натоварването в професията и една физарядка сутрин ми е достатъчноnitroto написа:Хобито ми е спорта.Най-много карам колело,плувам,ходя на лостове и на фитнес.
nitroto- Конспиратор
В един малък буркан започнах да събирам стотинките, които намирам на улицата. За сега имам шест пъти по 1 и един път от 2 стотинки. Вярвам в поверието, че намерена стотинка на пътя е късметче, а сега си събирам буркан пълен само с такива
За сега още един човек ми помага и се включи в начинанието.
За сега още един човек ми помага и се включи в начинанието.
Станислав- Любител на паранормалното
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите