Странно същество на снимка от Северна Ирландия
Страница 1 от 1
Странно същество на снимка от Северна Ирландия
Историята на тази снимка е следната. Жена разхождала кучето си в гората Сливеанора (Slieveanorra) в Северна Ирландия. Внезапно то застинало на едно място, вперило поглед в определена точка сред дърветата. Жената се приближила към това място, но не видяла нищо. Все пак решила да направи снимка. Едва по-късно погледнала снимката и немалко се изплашила - на фотографията се виждало нещо странно.
Според някои това е Бигфут гледащ към жената (различават тъмно лице обърнато към снимащия). Според други това е просто храст покрит леко със сняг. Има и хора, които смятат, че това е дух. На мен по-скоро ми прилича на жена / женско същество - тя е снимана в гръб и леко си е навела главата напред. Правя асоциация със славянските митични самодиви.
С гората са свързани интересни събития. На 3 октомври 1942 там се разбива американски бомбардировач B-17 (тези самолети са познати като "летящите крепости"). Осем човека от екипажа загиват, а двама оцеляват. Мемориал посветен на загиналите:
Името Сливеанора идва от словосъчетанието "хълмът на битката", през 1583 там се е водило голямо сражение. Освен това гората е близо до мястото, където според легендата свети Патрик е прогонил змиите от Ирландия.
Така че можем ли да приемем тази гора за аномална зона?
http://misterika.blogspot.bg/2017/02/blog-post_5.html
Според някои това е Бигфут гледащ към жената (различават тъмно лице обърнато към снимащия). Според други това е просто храст покрит леко със сняг. Има и хора, които смятат, че това е дух. На мен по-скоро ми прилича на жена / женско същество - тя е снимана в гръб и леко си е навела главата напред. Правя асоциация със славянските митични самодиви.
С гората са свързани интересни събития. На 3 октомври 1942 там се разбива американски бомбардировач B-17 (тези самолети са познати като "летящите крепости"). Осем човека от екипажа загиват, а двама оцеляват. Мемориал посветен на загиналите:
Името Сливеанора идва от словосъчетанието "хълмът на битката", през 1583 там се е водило голямо сражение. Освен това гората е близо до мястото, където според легендата свети Патрик е прогонил змиите от Ирландия.
Така че можем ли да приемем тази гора за аномална зона?
http://misterika.blogspot.bg/2017/02/blog-post_5.html
Георги- Главния
Similar topics
» Дулахан - митично същество от Ирландия
» Конкистадори в Северна Америка
» Странно НЛО заснето в Германия
» От архивите: полтъргайст в Ирландия (1910)
» Странно / призрачно момиче на камера от дивата природа
» Конкистадори в Северна Америка
» Странно НЛО заснето в Германия
» От архивите: полтъргайст в Ирландия (1910)
» Странно / призрачно момиче на камера от дивата природа
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите