Брекзит пречи на разкриването на истината за НЛО
Страница 1 от 1
Брекзит пречи на разкриването на истината за НЛО
През 2013 властите във Великобритания разсекретяват редица документи свързани с наблюдения на НЛО. Малко след това се установява, че мистериозно са пропуснати 18 документа. Правителството обещава да поправи този пропуск "съвсем скоро" - още през следващата 2014. Постоянно обаче изникват разни пречки и ето че няколко години по-късно въпросните 18 случая са все така недостъпни.
Най-новата причина, която настоящото правителство на Тереза Мей е изтъкнала са извънредните избори в "Обединеното" кралство, които ще се проведат на 8 юни. До тях се стигна в резултат на Брекзит, малоумното решение, което англичаните взеха на миналогодишния референдум.
Мислех да използвам тази новина, за да нахейтя англичаните заради Брекзита, но знам, че той е просто оправдание да не пускат публично тези 18 документа. Ако не бяха изборите, щеше да се намери друга причина за отлагане, както се случваше в предишните години. А какво общо имат изборите с тези документи? Нима съдържанието им е толкова сензационно, че хората масово да се откажат да гласуват? Един вид - "ето доказателства, че извънземните наистина съществуват, а вие ме карате да ходя да гласувам за някакви си безлични политици". С това поредно отлагане все повече започвам да си мисля, че може би в документите наистина има важни неща, дано все пак някой ден видят бял свят.
http://misterika.blogspot.bg/2017/06/blog-post.html
Най-новата причина, която настоящото правителство на Тереза Мей е изтъкнала са извънредните избори в "Обединеното" кралство, които ще се проведат на 8 юни. До тях се стигна в резултат на Брекзит, малоумното решение, което англичаните взеха на миналогодишния референдум.
Мислех да използвам тази новина, за да нахейтя англичаните заради Брекзита, но знам, че той е просто оправдание да не пускат публично тези 18 документа. Ако не бяха изборите, щеше да се намери друга причина за отлагане, както се случваше в предишните години. А какво общо имат изборите с тези документи? Нима съдържанието им е толкова сензационно, че хората масово да се откажат да гласуват? Един вид - "ето доказателства, че извънземните наистина съществуват, а вие ме карате да ходя да гласувам за някакви си безлични политици". С това поредно отлагане все повече започвам да си мисля, че може би в документите наистина има важни неща, дано все пак някой ден видят бял свят.
http://misterika.blogspot.bg/2017/06/blog-post.html
Георги- Главния
Similar topics
» КГБ разкрива истината за НЛО
» Истината за атентата над кулите близнаци.
» Истината за Библията, "Божиите заповеди", кивота и истинския "избр
» Истината за атентата над кулите близнаци.
» Истината за Библията, "Божиите заповеди", кивота и истинския "избр
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите