Скорошна снимка на "летяща чиния" от Словакия
Страница 1 от 1
Скорошна снимка на "летяща чиния" от Словакия
НЕВЕРОЯТНО! Тази снимка е направена в планински регион край Братислава на 30 август 2017, а изглежда все едно е класическа НЛО фотография от 70-те години. Може би имам такова усещане заради заснетия обект - НЛО тип "летяща чиния"! Почти не се появяват такива обекти вече, днешните НЛО обикновено са "светлини в небето".
Малко повече подробности. Хората направили снимката са били на пътешествие с кола из района. Решили, докато се движат, да направят няколко фотографии на чудесния природен пейзаж. Видели странния обект едва когато се прибрали вкъщи и разгледали снимките. По-горе съм дал увеличено НЛО-то от фотографията. Над него се вижда черна линия, която почти сигурно е косъм на стъклото на автомобила - фотоапаратът се е фокусирал върху него. Самото НЛО е размазано и нефокусирано, което значи, че е по-далеч, тоест извън автомобила и се движи. Което пък говори, че снимката не е измама, а най-вероятно е реална! НЕВЕРОЯТНО!
http://misterika.blogspot.bg/2017/12/blog-post_15.html
Малко повече подробности. Хората направили снимката са били на пътешествие с кола из района. Решили, докато се движат, да направят няколко фотографии на чудесния природен пейзаж. Видели странния обект едва когато се прибрали вкъщи и разгледали снимките. По-горе съм дал увеличено НЛО-то от фотографията. Над него се вижда черна линия, която почти сигурно е косъм на стъклото на автомобила - фотоапаратът се е фокусирал върху него. Самото НЛО е размазано и нефокусирано, което значи, че е по-далеч, тоест извън автомобила и се движи. Което пък говори, че снимката не е измама, а най-вероятно е реална! НЕВЕРОЯТНО!
http://misterika.blogspot.bg/2017/12/blog-post_15.html
Георги- Главния
Similar topics
» Отново снимка на летяща чиния!
» Снимка на летяща манта (скат)?
» Извънземни и скорошна цензура?
» Скорошна среща с рептил
» Летяща сърна с прилепски крила?
» Снимка на летяща манта (скат)?
» Извънземни и скорошна цензура?
» Скорошна среща с рептил
» Летяща сърна с прилепски крила?